Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Amsterdams

Zijn jullie benieuwd wat Amsterdam naast de grachten en de prachtige panden nog meer te bieden heeft? Bij Uitjes en Eten kan jullie programma gecombineerd worden met een van de vele activiteiten in Amsterdam. Informeer naar de mogelijkheden.

Heineken Experience

Amsterdam heineken experience

Houden jullie van een lekker biertje en zijn jullie benieuwd hoe Heineken te werk gaat met het brouwen van bier? Bij de Heineken Experience krijgen jullie een rondleiding door de voormalige Heineken–brouwerij. Speel tijdens de rondleiding interactieve spellen, laat je brouwen en bottelen als een echte Heineken en geniet daarnaast van een heerlijk biertje tijdens de bierproeverij.

 

Amsterdamse Grachtenrondvaart

Amsterdam grachtenrondvaart

In combinatie met een leuk spelprogramma, is het ook mogelijk om een grachtenrondvaart door Amsterdam te doen. Tijdens deze rondvaart komen jullie langs de prachtigste plekjes van Amsterdam en leren jullie ook nog wat van de geschiedenis. Er zijn veel verschillende soorten rondvaarten mogelijk in Amsterdam, bijvoorbeeld per waterfiets met de Canal Bike.

 

Amsterdam Dungeon

Amsterdam dungeon

Willen jullie het uitje een ander karakter geven en zijn jullie op zoek naar iets spannends? Dan is de Amsterdam Dungeon de perfecte activiteit. Tijdens een tour in de Dungeon zijn jullie zelf onderdeel van de ervaring. Beleef een unieke, spannende ‘'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Durven jullie het aan?

 

House of Bols

Amsterdam house of bols

Een bezoek aan House of Bols Cocktail & Genever Experience is een uniek avontuur! De tour is een onvergetelijke ervaring in de wereld van Bols cocktails, bartending, likeuren en jenevers waarbij je als bezoekers wordt achter de geheimen van de bereiding van Bols likeuren en jenevers komt. De tour eindigt in de spiegelbar waar jullie leren om zelf de heerlijkste cocktails te maken.

 

CtheCity

Amsterdam cthecity

Bij deze zintuiglijke ontdekkingstocht beleven jullie Amsterdam op een unieke manier, namelijk… in het donker! Alle kenmerken die de stad typeren zijn nagebouwd met geur-, geluid- en tasteffecten. Je ziet geen hand voor ogen! Ontdekken jullie de verborgen kanten van Amsterdam?

 

Ons’ Lieve Heer op Solder

Amsterdam ons lieve heer op solder

Dit is een zeldzaam goed bewaard grachtenhuis uit de Gouden Eeuw. In dit prachtige gebouw bevinden zich smalle gangen en trappen die leiden naar de verschillende historisch ingerichte woonvertrekken, keukens en bedstedes en als hoogtepunt een complete kerk op zolder.

 

Jenever proeverij

Amsterdam jenever proeverij

In de Ooievaar aan de Herengracht worden likeur- en jeneverproeverijen georganiseerd. Hiervoor is er een speciaal proeflokaal ingericht, de Admiraal. Hier kunnen jullie de lekkerste Amsterdamse en Oudhollandse likeuren, jenevers en bitters proeven.

 

Kaasproeverij

Amsterdam kaasproeverij

De Old Amsterdam Cheese Store is niet alleen een winkel waar kaas verkocht wordt. Jullie kunnen ook kaasproeverijen doen in een speciaal daarvoor ingerichte proeverij ruimte. Hierbij gaat het niet alleen om het proeven van de verschillende kazen, maar ook over de informatie van het product zelf bijvoorbeeld hoe de kaas gemaakt wordt en de verschillende soorten, smaken en combinaties.

 
 

 

zoeken

Echt Amsterdams

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Amsterdam en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag amsterdam

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Eigenlijk is voor het door jullie aangeboden programma maar één woord mogelijk : GEWELDIG !! We hebben genoten. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Jaap ( ik ben helaas zijn achternaam vergeten ), onze begeleider

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven