fbpx

TOP 5 LEUKSTE BUITENUITJES!

16 februari 2023, door Rob

 Zonsondergang uitje

Ben jij bezig met het organiseren van een nieuw bedrijfsuitje, maar kom je er maar niet uit wat te gaan doen? Wij gaan je helpen! In deze blog hebben we de 5 leukste buitenuitjes in Nederland op een rij gezet om iedereen blij te maken. Ontdek hieronder welk uitje het beste bij jouw team past!

1. Steps in the City: Verken de stad op de step!

Laat het kind in je naar boven komen tijdens Steps in the City, een actief en plezierig uitje voor iedere groep. Je hoeft natuurlijk geen marathon binnen een uur te steppen, het gaat vooral om het plezier. Jullie worden in teams verdeeld en gaan de stad op een step ontdekken. Tijdens deze ontdekkingsreis ontvangen jullie een routebeschrijving, klikopdrachten en uitdagende tussendoorklikjes. En natuurlijk krijgt iedereen een step. Het stadsuitje is opgedeeld in twee delen, zodat er voldoende tijd is voor een ontspannen pauze met een verfrissend drankje.

2. Escape in the City: Een origineel spel vol uitdaging!

Ben je een liefhebber van Escape Rooms? Dan ga je Escape in the City zeker leuk vinden. Zelfs als je geen idee hebt of je collega's van Escape Rooms houden, hoef je je geen zorgen te maken. Dit spel is geschikt voor iedereen! Jullie worden in teams verdeeld en gaan puzzelend door de stad. Samenwerking is essentieel tijdens dit uitje. De opdrachten variëren van ludieke foto-opdrachten tot serieuze hersenkrakers en van een muziekvraag tot het ontdekken van verborgen pareltjes in de stad. Het duurt ongeveer 2 uur, zonder pauzes. Natuurlijk kunnen jullie wel vooraf of na afloop genieten van een drankje samen. Dit uitje bevordert de teamspirit en zorgt ervoor dat jullie optimaal gaan samenwerken!

3. Expeditie Robinson: De ultieme strijd tussen teams!

De naam Expeditie Robinson spreekt voor zich. Bespreken jullie op kantoor altijd wat er allemaal gebeurd is in Expeditie Robinson? En zijn er collega's die dolgraag deel zouden nemen aan het programma en de spannende proeven willen ervaren op een onbewoond eiland? Hoewel wij het onbewoonde eiland achterwege laten, dagen we jullie uit met diverse uitdagende proeven. Jullie gaan de strijd tegen elkaar aan in kampen. Welk team heeft het beste ruimtelijke inzicht en lost de verraderlijke tangrampuzzel het snelst op? Wie wint de eetproef? Welk team beschikt over het meeste uithoudingsvermogen? En welk team kraakt als eerste de finalekluis en gaat ervandoor met de Uitjes en Eten Trofee?

4. Escape on the Beach: Plezier op het strand!

Een uitje op het strand is altijd een succes! Trek je schoenen uit en geniet samen met je collega's van de zon, zee en het strand. Bij Escape on the Beach draait het niet om proeven, maar om het verdienen van sleutels. De intensiteit ligt iets lager, maar we bieden een geweldige mix van doe- en denkopdrachten aan, waarbij samenwerking de sleutel tot succes blijkt te zijn in 9 van de 10 gevallen. Nadat alle spellen zijn gespeeld en de sleutels zijn verdeeld, is het tijd voor de grote finale. Welk team legt de juiste verbanden en lost als eerste de puzzels op in de grote schatkist? Dit uitje kan plaatsvinden op het strand aan de kustlijn, maar ook op een stukje strand bij een plas of meer.

5. Wie is de Rat?: Een spannend stadsspel!

We sluiten de top 5 af met het spannende stadsspel Wie is de Rat? Geïnspireerd door het populaire tv-programma "Wie is de Mol" is dit spel een garantie voor plezier. Jullie spelen dit uitje in een stad naar keuze, verdeeld in verschillende teams die strijden om de felbegeerde bokaal. Het is een combinatie van een korte ontdekkingstocht door de stad en diverse leuke spelletjes. Het doel is om zoveel mogelijk geld binnen te halen met je team. Maar het is niet zo eenvoudig als het lijkt. In elk team zit namelijk een rat, ook wel een mol genoemd. Deze rat probeert de opdrachten zo onopvallend mogelijk te saboteren. Op dat moment ontstaat er twijfel: wie wordt de penningmeester? Wie bewaart de joker? Wie houdt zich van de domme? En wie slaagt erin iedereen om de tuin te leiden? Het kan frustrerend zijn als je geen rat bent, maar achteraf is het des te hilarisch!

 

Plan vandaag nog jouw outdoor uitje

Een bedrijfsuitje in de buitenlucht is een geweldige manier om samen met je collega's te ontspannen, plezier te hebben en teambuilding te bevorderen. Alle buitenuitjes kunnen worden georganiseerd in een stad naar keuze in Nederland. Ben je enthousiast geworden over één van bovenstaande uitjes? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op. We denken graag met jullie mee om een programma op te stellen dat volledig aan jullie wensen voldoet. Dus waar wacht je nog op? Laten we lekker naar buiten gaan!

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik een uitje reserveren?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te reserveren, bij voorkeur enkele weken tot maanden van tevoren. Op die manier kunnen we de beschikbaarheid garanderen en het uitje volledig naar jullie wensen organiseren. Echter is het bij ons ook altijd mogelijk om last minute een uitje te reserveren!

Kunnen de uitjes ook op maat worden gemaakt voor grote groepen?

Ja, absoluut! Wij zijn juist gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor grote groepen. Onze activiteiten kunnen namelijk eenvoudig worden aangepast aan verschillende groepsgroottes. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen jullie graag verder.

Zijn de uitjes geschikt voor alle leeftijden?

Ja, de uitjes zijn geschikt voor zowel jongere als oudere deelnemers. We hebben de activiteiten zodanig ontworpen dat iedereen eraan kan deelnemen en optimaal kan genieten.

Populaire uitjes

h

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven