fbpx

Bedrijfsuitjes Zeeland

Fun en Feest

Fun en Feest

Combineer een stadsuitje met heerlijk eten en een super feest!

Vanaf
€ 72,50 p.p.
9 uur
v.a. 35
The Robbery

The Robbery

Kruip in de huid van een crimineel en beroof de buit! 

Vanaf
€ 17,50 p.p.
2 - 2,5 uur
v.a. 8
Uniek
Festival op bedrijf

Festival op bedrijf

Jullie eigen, unieke festival voor collega’s en/of relaties.

Vanaf
€ op maat p.p.
3 - 8 uur
v.a. 100
Wij Houden Van Holland

Wij Houden Van Holland

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel voor jong en oud!

Vanaf
€ 24,50 p.p.
5 uur
v.a. 15
Populair
Online PubQuiz

Online PubQuiz

Met deze ludieke PubQuiz zit je altijd goed! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Online Ik Hou van Holland Quiz

Online Ik Hou van Holland Quiz

Wie durf jij teamcaptain te maken en te laten draaien aan "hét rad"? 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Online Kerst PubQuiz

Online Kerst PubQuiz

Live Stream aan en Kerst Quizzen maar! Kijk samen terug op het bijzondere jaar 2022.

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Online Hotse Knotse TV Quiz

Online Hotse Knotse TV Quiz

Speel deze te gekke Quiz gebaseerd op bekende Nederlandse TV spellen! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2

Zeeuwse uitjes per regio

Op zoek naar een goed georganiseerd bedrijfsuitje of teamuitje? Deze provincie biedt een prachtig 'decor' en geschikte natuurlijke omstandigheden voor een geheel georganiseerde uitje. De veelzijdigheid van de steden maken de provincie tot één van de leukste locaties voor zowel groepsuitjes als bedrijfsuitjes.

Willen jullie liever een stadsprogramma zoals Bikken en Klikken, een leuke wandelpuzzeltocht met fotografieopdrachten. Of kiezen jullie voor een Strand Sport en Spel programma. Voor een bedrijfsuitje of groepsuitje kunnen jullie met Uitjes en Eten alle kanten op! Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Midden-Zeeland

De twee belangrijkste steden van Midden-Zeeland zijn Middelburg en Vlissingen, dit zijn dan ook de toeristen trekpleisters. Maak je keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en boek een uitje.

Noord-Beveland

De streek ligt een meter boven zeeniveau en is volledig plat. Ontdek Kamperland of Kortgene met een van onze vele bedrijfs- en groepsuitjes.

Noord-Zeeland

In de streek zijn een aantal rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te vinden. Maak een keuze uit onze verschillende in- en outdoor activiteiten en boek een uitje in Noord-Zeeland.

Schelde en Maasdelta

De Schelde en Maasdelta is een rivierdelta in Nederland en België. De rivierdelta wordt gevormd door de Rijn, Maas en de Schelde, het hart van de delta. Kom deze bijzondere delta ontdekken en boek een van onze teamuitjes.

Schouwen-Duiveland

Dit eiland ligt op delen onder de zeespiegel. De stad Renesse is de trekpleister van de gemeente dat jaarlijkse vele toeristen trek. De perfecte locatie voor een van onze groepsuitjes!

Sint Philipsland

Dit schiereiland is een dorp in de gemeente Tholen. Sint Philipsland bestaat uit de twee dorpen Anna Jacobapolder en Sint Philipsland. Kom dit bijzondere eiland ontdekken met een van onze vele teamuitjes.

Tholen

Tholen is een voormalig eiland en bestaat o.a. uit de gemeenten Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Poortvliet. Het eiland is ontstaan uit een aantal eilanden die op hun beurt weer zijn ontstaan door het inpolderen van schorren. Ontdek dit unieke eiland en boek een van onze vele groeps- en bedrijfsuitjes!

Walcheren

Walcheren is het dichtstbevolkte voormalige eiland van de provincie. Ontdek Middelburg, Veere en Vlissingen in combinatie met een van onze vele groepsuitjes.

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen omvat Sluis, Terneuzen en Hulst. Boek een van onze in- en outdoor evenementen en ontdekt deze bijzondere streek!

Zuid-Beveland

Deze landstreek en schiereiland is het oostelijk deel van Midden-Zeeland. Zuid-Beveland kenmerkt zich voornamelijk door de dijken rond de polders en de zeeklei bodem. Een perfecte locatie voor een van onze bedrijfs- en groepsuitjes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven