fbpx
Zaltbommel uitjes tekst

Unieke bedrijfsuitjes in Zaltbommel

Kerst PubQuiz

Kerst PubQuiz

Kijk samen terug op 2021 en geniet van deze complete Kerst PubQuiz!

Vanaf
€ 28,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Online Kerst PubQuiz

Online Kerst PubQuiz

Live Stream aan en Kerst Quizzen maar! Kijk samen terug op het bijzondere jaar 2021.

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Online Nieuwjaars PubQuiz

Online Nieuwjaars PubQuiz

Begin 2022 met plezier, gezelligheid en veel goede voornemens!

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur uur
v.a. 2

Teamuitje of Groepsuitje in Zaltbommel

Deze prachtige stad, in het hart van Nederland, is ideaal voor teamuitjes en bedrijfsuitjes. Er is veel kunst en cultuur in de buitenlucht te ontdekken. Er vinden in de stad veel culturele evenementen plaats. Bewonder tijdens jullie personeelsuitje of teamuitje de stad die rijk is aan bezienswaardigheden: gemeentelijke –en rijksmonumenten, beschermde stads- en dorpsgezichten en een historische buitenplaats.

De toonaangevende Sint Maartenskerk geeft de stad een karakteristiek aanzien. De watertoren, de Waalkade, het Gasthuis, de Eben-Haëzerkerk en de waterpoort zijn het bezichtigen waard. Je verveelt je tijdens jullie teamuitje geen seconde in deze bruisende stad!

Combineer jullie groepsuitje of teamuitje met een mooi uitzicht, sfeervolle terrasjes en gezellige mensen om je heen. Ontdek de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. Liever een teamuitje te voet óf op de step? Het kan bij Uitjes en Eten allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Expeditie Robinson, Bikken en Klikken, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook teamuitjes en groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, Minute to Win it, PubQuiz of Wij Houden van Holland. Aansluitend van jullie teamuitje of groepsuitje kunnen jullie eventueel genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Andere plaats in de buurt? Kijk naar Tiel of Den Bosch!

Een top uitje in Zaltbommel!

Genieten, ontdekken, teambuilding en heerlijk eten en drinken staan bij Uitjes en Eten voorop. Wij organiseren vele leuke en uitdagende bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Dit doen wij al vele jaren. Ervaring en enthousiasme maakt van jullie bedrijfsuitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven