fbpx
 Wageningen-uitjes-tekst.webp

Unieke bedrijfsuitjes in Wageningen

Nieuw
Online Sportzomer PubQuiz

Online Sportzomer PubQuiz

Daag je collega's of vrienden uit en maak deze Sportzomer compleet!

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2
Nieuw
Online Top 2000 Quiz

Online Top 2000 Quiz

Swing samen met je collega's door deze Quiz voor de échte muziekliefhebbers! 

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur
v.a. 2
Online Kerst PubQuiz

Online Kerst PubQuiz

Live Stream aan en Kerst Quizzen maar! Kijk samen terug op het bijzondere jaar 2021.

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1.5 - 2 uur
v.a. 2
Kerst PubQuiz

Kerst PubQuiz

Kijk samen terug op 2020 en geniet van deze complete Kerst PubQuiz!

Vanaf
€ 28,50 p.p.
5 uur
v.a. 12
Online Nieuwjaars PubQuiz

Online Nieuwjaars PubQuiz

Begin 2021 met plezier, gezelligheid en veel goede voornemens!

Vanaf
€ 10,00 p.p.
1,5 - 2 uur uur
v.a. 2

Teamuitje of Groepsuitje in Wageningen

Deze historische plaats welke al 757 jaar een stad is heeft zeerveel te bieden voor bedrijfsuitjes en teamuitjes. Er wonen echter al veel langer mensen is deze streek in Gelderland. Bij de Stadsbrink, waar nu het busstation is, woonden 5.000 jaar vóór onze jaartelling al mensen. Er zijn daar namelijk skeletten opgegraven die 7.000 jaar oud waren. Tevens was de stad bekend om de tabak die, al in de zeventiende eeuw, er veel werd verbouwd. De rijke geschiedenis is in diverse musea te bewonderen tijdens jullie personeelsuitje.

Het is een stad met veel inwoners en dit komt voornamelijk door de universiteit en de studenten die er wonen. In 1876 is de landbouwhogeschool hier gekomen. In de eeuw daarna is de school uitgegroeid tot een, over de hele wereld, bekende landbouwuniversiteit. Bewonder tijdens jullie uitje de vele bezienswaardigheden in de stad: kunst en cultuur, diverse monumenten en musea. Daarnaast is er voor de natuurliefhebbers veel groen en flora in het gebied.Kortom het is eindeloos genieten tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje 

Combineer jullie groepsuitje met een mooi uitzicht, sfeervolle terrasjes en gezellige ollega's, vrienden en familie om je heen. Ontdek tijdens het uitje de stad op een unieke manier en kom langs de mooiste plekjes. Middels verschillende opdrachten genieten jullie van de omgeving, de teambuilding én natuurlijk van elkaar. een Teamuitje te voet óf op de step? Het kan bij ons allemaal!

Een greep uit onze unieke buitenactiviteiten zijn: Escape in the City, Wie is de Rat, Expeditie Robinson, Steps in the City óf diverse App-Games. Natuurlijk zijn er ook teamuitjes en groepsuitjes voor binnen: Escape Diner, PubQuiz,  Minute to Win it of Wij Houden van Holland. Aansluitend kunnen jullie met elkaar genieten van een heerlijk hapje en drankje. Nu alle uitjes ook te boeken in Ede, Veenendaal en Arnhem!

Plezier maken en ontdekken in Wageningen!

Een bedrijfsuitje of groepsuitje in Wageningen is genieten, ontdekken, samenwerken en heerlijk eten en drinken. Dat is een uitje in Wageningen van Uitjes en Eten. Wij organiseren met plezier en enthousiasme vele leuke en spannende bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit reeds jaren. Onze ervaren en enthousiaste begeleiders maken van jullie uitje een groot succes!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Scroll naar boven