fbpx

2 uurv.a.10 personen

Inclusief

  • 4 wijnen die we proeven (1 fles van elke wijn)
  • Het spel, inclusief begeleiding door een van onze ervaren sommeliers
  • Een glas voor elke deelnemer (die nemen we na afloop wel weer mee)
  • Duur van een spel: ongeveer 1,5 – 2 uur

Wine Tasting Game

In teams gaan jullie dit heerlijke wijnspel spelen. Proef een overheerlijke Italiaanse wijn en beantwoord de vragen met behulp van de speelkaarten, bijvoorbeeld over de herkomst van de wijn. Met aanwijzingen op de speelkaarten proberen jullie tot het juiste antwoord te komen. Zet fiches in op jullie antwoord en zie het aantal verdubbelen bij een correct antwoord! Bij een fout antwoord dienen jullie de fiches in te leveren. Zijn jullie ervan overtuigd dat een ander team het fout heeft? Dan kunnen jullie zelfs extra fiches verdienen!

De avond wordt aan elkaar gepraat door een energieke, ervaren wijnsommelier. Jullie worden helemaal ontzorgd; wij regelen de wijn, de glazen en ook zal de borrelplank met diverse hapjes niet ontbreken.

Programma uitje (aanpasbaar naar wens)

16.00 – 16.15 uur Ontvangst met uitleg programma🤝

16.15 – 17.45 uur Het Wijnspel🍷

17.45 – 18.00 uur Afsluiting met de prijsuitreiking🏆

De prijs van 32,00 p.p. is een indicatie en is per plaats verschillend. Wij maken graag een offerte op maat voor jullie.

Vraag vrijblijvende offerte aan

The Wedding Game

Tijdens jullie vrijgezellenfeest gaan jullie in teams dit heerlijke wijnspel spelen, meestal bij iemand thuis. Wij zorgen voor alle benodigdheden terwijl jullie genieten van het proeven van overheerlijke Italiaanse wijnen en het beantwoorden van vragen hierover. Met behulp van speelkaarten proberen jullie samen tot het juiste antwoord te komen. Plaats fiches op jullie antwoord en zie het aantal verdubbelen bij een correct antwoord! Maar pas op, bij een fout antwoord moeten jullie fiches inleveren. En als jullie ervan overtuigd zijn dat een ander team het fout heeft, kunnen jullie zelfs extra fiches verdienen!

De avond wordt aan elkaar gepraat door een energieke, ervaren wijnsommelier. Jullie worden volledig ontzorgd, wij regelen de wijn, de glazen en zorgen ervoor dat de borrelplank met diverse hapjes niet ontbreekt.

Programma uitje (aanpasbaar naar wens)

17.00 – 17.15 uur Ontvangst met uitleg programma🤝

17.15 – 18.45 uur Het Wijnspel🍷

18.45 – 19.00 uur Afsluiting met de prijsuitreiking🏆

De prijs van 32,00 p.p. is een indicatie en is per plaats verschillend. Wij maken graag een offerte op maat voor jullie.

Vraag vrijblijvende offerte aan
  • Verhalen over Italiaanse wijnen
  • Voor wijnkenners en beginners
  • Gezellig, informeel en competitief
  • Win jij de wijn trofee?

Wine Tasting Game

Op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een bruisend teamuitje of gewoon een leuke activiteit na een vergadering? Ons wijnspel is precies wat je nodig hebt! Duik in de wereld van Italiaanse wijnen op een speelse en educatieve manier. Met ons wijnspel dagen we je uit om je kennis en smaak te testen en te verbeteren.

Wij verzorgen alles wat je nodig hebt voor een geslaagde uitje, inclusief vier zorgvuldig geselecteerde Italiaanse wijnen. Je hoeft geen expert te zijn om mee te doen; het draait om teambuilding, plezier en het ontdekken van nieuwe smaken. Gedurende de avond proeven jullie de wijnen en beantwoorden jullie vragen, zoals over de herkomst van de wijn.

Het spel draait om strategie: zet fiches in op jullie antwoord en verdien meer door bij andere teams fiches weg te halen. Het team met de meeste fiches aan het einde van de avond wordt gekroond tot de ware 'Italiaanse Wijnkenners'! 

Dus waar wacht je nog op? Vraag snel een offerte aan voor een gezellige en competitieve avond vol Italiaanse flair en heerlijke wijnen!

Inventiviteit

Samenwerken

Spanning

Strategie

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven