Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje_Breda

Alkmaar, een stad vol avontuur en ontdekkingen. De perfecte plek voor uitjes doordat er veel te ontdekken valt in deze stad. De historische panden en vele bezienswaardigheden maken Alkmaar interessant voor jong en oud. Wij bieden u vele programma's in Alkmaar aan, van GPS-tochten tot verschillende teamuitjes. Houdt u van een beetje competitie of ontdekt u Alkmaar liever op uw gemak? Alles kan! De arrangementen van Uitjes en Eten worden aangeboden i.c.m. eten en drinken voor een all-in prijs. U kunt er ook voor kiezen om zelf te catering te verzorgen, wanneer u dit doet kunnen wij u al een uitje aanbieden vanaf €22,50 p.p. excl. BTW. 

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Een leuke workshop zoals het maken van een eigen videoclip! Waar u ook voor kiest, onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk Alkmaars uitjes een succes wordt!

In het centrum van Alkmaar vindt u verschillende oude en historische elementen. Alkmaar heeft een aangename sfeer, mede door haar karakteristieke oude grachten, cafés, restaurants en winkels. Wekelijks, van april tot september, vind in Alkmaar de Kaasmarkt plaats op het Waagplein. Sinds 1939 is Alkmaar de enige stad die nog kaas verhandelt op deze traditionele wijze. 

Kortom, genoeg mogelijkheden voor een uitje in Alkmaar. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden. Klik hier voor een compleet overzicht. 

10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel als uitje in Alkmaar! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit uitje in Alkmaar met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Stadsontdekkingstocht als uitje in Alkmaar? Dat kan ook per step! Voer diverse en uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten uit maar geniet tussendoor ook samen van heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend stadsspel waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Een leuk uitje in Alkmaar waarbij jullie met je team goed samen werken om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Het bedrijfsuitje Fun en Feest is perfect voor een uitje in Alkmaar! Een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een aansluitend een super feest!

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Gezellige en veelzijdige workshop voor de hele groep. Creëer de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat! Een geweldig uitje in Alkmaar met een blijvende herinnering.

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief stadsontdekkingsspel waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS. Tijdens dit uitje in Alkmaar, komen er diverse doe- en denkopdrachten aan bod. Scoor zoveel mogelijk punten en ga naar huis met de felbegeerde trofee!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Alkmaars

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Alkmaar en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

echt alkmaar

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben op 7 juli een super leuke dag gehad met ons team. We hebben erg geluk gehad met het weer, wat gewoon super goed was die dag. Verder hadden jullie ook alles goed geregeld. De begeleiding was goed, de

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven