Uitje op Maat

Uitjes en Eten organiseert bedrijfs- en groepsuitjes op maat. Druk bezig met het organiseren van een uitje, maar geen standaard uitje? Of hebben jullie zelf een leuk idee? Dit is uiteraard mogelijk bij Uitjes en Eten. Willen jullie eerder of juist láter starten, moet er rekening worden gehouden met een bepaald budget, zijn jullie met een grote groep of gaat de voorkeur uit naar een uitje op eigen locatie? De ervaren medewerkers van Uitjes en Eten denken mee en maken naar aanleiding van de wensen en het bijbehorende budget een offerte op maat.

Hebben jullie vragen? Bij de veelgestelde vragen vinden jullie op de meest gestelde vragen al een antwoord! Staat de vraag en het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op! We zijn bereikbaar op 088 800 8400 of info@uitjeseneten.nl

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op! Natuurlijk kunnen jullie ons ook telefonisch of per email bereiken!

Heb je vragen?
Vul het formulier in!

Heb je vragen over de uitjes, het minimaal aantal personen of ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is bij Uitjes en Eten? Vul dit formulier in en wij proberen je zo spoedig mogelijk antwoord te geven. TIP; heeft u al gekeken naar de veelgestelde vragen pagina?

Stel hieronder uw vraag, of heb je nog tips?

Voorgaande uitjes

Logo uitjeseneten

Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail.
Scroll naar boven