Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Rotterdams

Bent u op zoek naar een activiteit naast het huidige programma? Uitjes en Eten kan jullie programma combineren met een van de vele activiteiten in Rotterdam. Informeer naar de mogelijkheden.

Miniworld

Rotterdam miniworld

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland. In Miniworld Rotterdam bevindt je je in een hele andere wereld. Een dag duurt namelijk veel korter dan in de rest van de wereld, namelijk maar 24 minuten. Daarna wordt het donker en branden er duizenen lampjes.Na vier minuten ontwaakt men daar, waarna alles weer in beweging komt.

 

Splashtour

Rotterdam splashtour

Met de Splashtour komen jullie tijdens de rit langs de mooiste plekjes van Rotterdam. Het leukste moment moet nog komen: de splash! De bus kan namelijk ook functioneren als boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van Rotterdam vaart. Een unieke ervaring!

 

Maritiem museum

Rotterdam maritiem museum

Benieuwd naar de maritieme geschiedenis van ons land? Dan is een rondleiding door het Maritiem Museum iets voor jullie. In het museum zijn diverse ervaringsdeskundigen aanwezig die jullie alles kunnen vertellen over de tentoonstellingen in het museum en over de maritieme wereld. Ook zijn er activiteiten die jullie zelf kunnen doen, om zo de echte beleving te ervaren.

 

RIB Experience

Rotterdam rib experience

Verken Rotterdam op spectaculaire wijze vanaf het water in een RIB-boot. Deze boot kan met snelheden tot maar liefst 115 kilometer per uur over het water razen. Daarmee is een tour met de RIB-boot een unieke ervaring!

 

Kunsthal

Rotterdam kunsthal

De Kunsthal is in 1988-1989 ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas samen met projectarchitect Fuminori Hoshino van het Rotterdamse architectenbureau OMA. Het stoere gebouw biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Zijn jullie geïnteresseerd in de prachtige kunstvormen dan is een rondleiding door de Kunsthal een perfecte keuze.

 

 

 

zoeken

Echt Rotterdams

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Rotterdam en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag rotterdam

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

UitjesenEten.nl heeft een sfeervolle, uitdagende en geheel op maat gemaakte teambuilding voor ons diverse en internationale gezelschap samengesteld onder de titel 'Who is the rat?' Goed inspelend op het moment en enthousiasmerend naar onze gasten toe heeft het team het

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven