fbpx

Verrassende online uitjes! Leuk voor bedrijven én families

Lukt het niet om met zijn allen bij elkaar te komen op dezelfde datum? Denk in oplossingen en organiseer een online uitje! Makkelijk voor iedereen en 100% stimulerend voor de teamspirit.

Online Quiz | Bingo | App uitje | Escape Game

Een online uitje organiseren waarbij iedereen vanuit zijn eigen huis kan meedoen? Of een uitje rondom je eigen huis organiseren? JA dat kan en het is super leuk! Bekijk onze verschillende Online Quizzen, zoals de Online Ik Hou van Holland en de Online PubQuiz. Heb je meer zin in een Bingo? Speel onze super gezellige Grote Online Bingo Show waarin de swingende Muziek Bingoronde voorbij komt. 

Ga je liever naar buiten? Er zijn verschillende App uitjes, waarmee je met je mobiel door de straten van jouw stad of dorp loopt. Ontrafel de moord, steel de buit of red de dieren en breng ze terug naar de dierentuin! Deze uitjes speel je zonder begeleiding, maar onze speciaal ontwikkeld app helpt je volledig. Benieuwd of dit uitje ook bij jou in de buurt te boeken is? Goed nieuws! Alle uitjes zijn te boeken in elke stad van Nederland en België! Op Familiedag in Duitsland en toche en uniek familie uitje doen? Speel The Murder Game op jullie vakantiepark in het buitenland met onze Nederlandse app. 

Wat is precies een App uitje? Een App uitje is een interactieve game met een mobiel. Er wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, live chat en live volgen van de teams. 

Escape Room liefhebbers opgelet: Ontdek de Escape Game La Casa de Papel! Lukt het om alle puzzels en raadsels op te lossen en je aan te sluiten bij het team van El Profesor? Je hebt 1,5 uur de tijd! Een échte Escape ervaring die iedereen vanuit zijn eigen huis kan spelen, of verzamel in groepjes van 4 personen. Dit uitje speel je volledig zelf, op ieder willekeurige dag en tijdstip. 

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven