Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje HoornUitjes en Eten is de specialist in unieke groepsuitjes organiseren! Een leuk groepsuitje in Hoorn, een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad is dan ook voor ons weggelegd. Voor uw groepsuitje is Hoorn de perfecte stad. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de vele monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer.

De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Door onze ervaring, professionaliteit en enthousiasme wordt uw groepsuitje gegarendeerd een succes. Uitjes en Eten is sterk in maatwerk. Dat betekent dat we graag uw persoonlijke wensen verwerken bij de invulling van uw groepsuitje! Activiteiten zoals Crazy 88, de PubQuiz of Fun en Feest geven u de mogelijkheid om op een informele wijze de stad te leren kennen.

Bent u op zoek naar een leuk groepssuitje in Hoorn? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste groepsuitjes.

Minute To Win It

Minute To Win It

Dit groepsuitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke wandelpuzzeltocht als groepsuitje in Hoorn met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend groepssuitje in Hoorn in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend groepsuitje in Hoorn waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste personeelsuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Groepsuitje per step door Hoorn met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Het dinerspel speelt zich af in een restaurant. Een groepsuitje voor jong en oud! Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS ontdekkkingstocht is een groepsuitje met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van de stad leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 Voor een selectie van al onze groepsuitjes en andere arrangementen in Hoorn, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Iedereen heeft een leuke tijd gehad in Haarlem. Een hele leuke route waardoor Haarlem een ander gezicht kreeg. Met de camera op pad was ook geweldig. Lekker gegeten in de restaurants. Begeleiding was goed en gezellig, ook tussendoor in de

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven