fbpx

HOE ZIET EEN DAG ALS EVENEMENTENBEGELEIDER ER UIT?

12 maart 2023, door Zoë

 Zoef

Dat ga ik je vertellen! Mijn naam is Zoë, 24 jaar oud. Ik geniet elke dag volop van het leven en maak mensen graag blij. Ik ben geboren en getogen in de prachtige Zaanstreek, waar ik bijna letterlijk tussen de molens woon. Inmiddels ben ik bijna een jaar in dienst bij Uitjes en Eten als evenementenbegeleider. Ik hoor je denken: wat houdt dat precies in? Nou, dat ga ik je eens even in het kort uitleggen.

 

Wij organiseren uitjes voor bijvoorbeeld bedrijven. Ik, als begeleider, ga een spel doen met de groep op een locatie naar keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Escape in the City (de keuze is reuze) en vaak gaat dit gepaard met gezamenlijk ergens wat eten en drinken. Al met al een hele leuke, gezellige dag.

Favorietje

Wij bieden veel soorten uitjes aan, maar ik heb ook mijn favoriete uitje namelijk: Expeditie Robinson. Dit is het allerleukste in de lente of zomer met een lekker zonnetje. Waarom is dit zo leuk? Omdat het echt voor bijna elke leeftijd geschikt. Ook is er veel competitie, omdat je in kampen opgedeeld bent net als in de echte Expeditie Robinson. Elk kamp heeft zijn eigen kleur bandana en bijbehorende vlag. Tijdens de expeditie worden er proeven gespeeld die met de echte Expeditie Robinson te maken hebben. Actieve en denkproeven worden met elkaar afgewisseld, zodat wij de hersenen ook even goed laten kraken.

Een voorbeeld werkdag

Voordat ik naar het uitje ga maak ik altijd een planning hoe laat ik moet vertrekken. Vandaag is het een mooie zonnige dag, perfect weer voor een buitenactiviteit! Het is 13:00 uur 's middags en ik stap in mijn auto vanuit huis en ga eerst naar ons kantoor in Broek op Langedijk om mijn benodigde spullen op te halen.

Mijn lieve collega's hebben mijn spullen al klaargezet en nadat ik ze heb ingeladen maak ik nog even een praatje. Hierna stel ik mijn navigatie in richting Den Haag waar ik het spel Escape in the City ga doen. Met een lekker muziekje aan rijd ik de stad in en parkeer ik mijn auto in een parkeergarage vlak bij de afgesproken locatie.

Nadat ik mijn bolderkar heb ingeladen met de benodigde spullen zoek ik een plek op het plein waar ik de koffers kan vastmaken. Na wat voorbereidingen ben ik er helemaal klaar voor en wacht ik tot de groep arriveert. Als de groep gearriveerd is stel ik mij voor en geef uitleg over het programma. Als de groep op pad gaat ga ik ergens op een rustige plek zitten en heb contact via de Uitjes en Eten app waarin dit spel wordt gespeeld.

Het is tijd voor de finale en iedereen arriveert weer op de afgesproken locatie. Wie weet als eerste de kluis te kraken? We reiken een bokaal uit aan de winnaar welke ze mee naar huis mogen nemen. Tot slot maken we nog een leuke groepsfoto en hierna lopen we gezamenlijk naar het restaurant om een hapje te eten en de leuke dag na te bespreken. Aan het einde van de avond is het voor mij tijd om met een voldaan gevoel terug te rijden naar huis.

Favoriete plek

Als evenementenbegeleider kom ik op onwijs veel verschillende plekken en zie ik heel veel van het land. Als je me nu zou vragen wat momenteel mijn favoriete plek is, dan is dat de binnenstad van Deventer. Het heeft een onwijs leuke uitstraling en hele schattige straatjes. Als ik daar loop, krijg ik bijna een vakantiegevoel. De mensen zijn daar ook erg aardig.

Mooie herinnering

Nu maak ik nog weleens wat mee in mijn werk. Als voorbeeld wat afgelopen week gebeurde tijdens een Escape Diner in Delft bij restaurant ’t Postkantoor met een groep van Defensie.
Het was een erg geslaagd uitje. Na afloop kreeg ik van de groep een bijzonder cadeau, namelijk een badge die wordt gedragen op het uniform van mensen die werken met gevechtshelikopters. Dit ga ik goed bewaren!

Badgedefensie

Mijn humor

Mijn collega Stan en ik gingen Expeditie Robinson doen op het strand in Castricum, met een groep van het bedrijf BAM. We begonnen met de uitleg. Stan zei: "Er zijn 2 dingen die je goed moet onthouden. Dat is dat ik Stan heet en zij Zoë heet." Op het eind vroeg hij: "Wat waren de 2 belangrijkste dingen die jullie moesten onthouden?" De groep riep in koor: "Dat zij Zoë heet!" We hebben onwijs gelachen tijdens de spellen en het was een geslaagde dag op het strand met een zomers zonnetje. Na afloop hebben we gezamenlijk buiten heerlijk gegeten bij Club Zand.

 

Ik hoop dat je nu een beetje een goed beeld hebt gekregen van hoe mijn dag er uit ziet. Wie weet tot ziens!

Populaire uitjes

h

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven