fbpx

Uitjes en activiteiten voor de introductieweek

De introductieweek komt er weer aan. Organiseer jij deze dit jaar? Maak van de introductieweek een onvergetelijke ervaring voor studenten met onze unieke teambuildingsactiviteiten! Plezier, interactie en verbinding staan centraal. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op voor het organiseren van een dynamische teambuildingsdag tijdens de introductieweek.
Populair
Robinson Crusoe
2 - 5 uur
v.a. 25 personen

Robinson Crusoe

Ons populairste introductie-uitje voor studenten!

€ 22,00 p.p.
Escape in the City
2 - 4 uur
v.a. 15 personen

Escape in the City

Teamspel vol codes en puzzels dwars door de stad!

€ 20,00 p.p.
The Murder Game
2 - 2,5 uur
v.a. 8 personen

The Murder Game

Ga buiten op pad en los de moord als échte privedetectives op!

€ 10,50 p.p.
Escape on the Beach
3 - 6 uur
v.a. 15 personen

Escape on the Beach

Het ultieme uitje op blote voeten in de lente en/of zomer!

€ 20,00 p.p.
Nieuw
Crazy 88
1,5 - 2 uur
v.a. 8 personen

Crazy 88

88 minuten de tijd voor 88 uiteenlopende opdrachten!

€ 10,50 p.p.
Strand Sport en Spel
2 - 5 uur
v.a. 15 personen

Strand Sport en Spel

Ongedwongen teamactiviteiten op het strand!

€ 20,00 p.p.

Kennismakingsactiviteiten

Het draait natuurlijk niet alleen om teambuilding. Hoewel het belangrijk is dat studenten leren samenwerken en elkaar beter leren kennen, moet de focus vooral ook liggen op plezier maken en genieten van het moment. Onze activiteiten combineren deze elementen naadloos met elkaar, wat resulteert in een belevenis die zowel verbindend als vermakelijk is.

Soorten introductieweek activiteiten voor studenten 

Bij Uitjes en Eten begrijpen we hoe belangrijk het is om studenten op een leuke en interactieve manier met elkaar kennis te laten maken. Daarom hebben we een diverse selectie van teambuildingsactiviteiten samengesteld, speciaal ontworpen voor scholen tijdens introductieweken. We vertellen je graag meer over deze toffe activiteiten.

Robinson Crusoe 

Denk bijvoorbeeld aan een Robinson Crusoe-ervaring, maar dan midden in de stad of op een zonnig strand. Deze activiteit daagt studenten uit om in teams (kampen) bepaalde uitdagingen en puzzels op te lossen, wat niet alleen hun denkvermogen stimuleert, maar ook de samenwerking bevordert. De proeven zijn heel divers en zijn daardoor voor ieder wat wils.

Escape in the City

Of misschien spreekt een Escape in the City jullie meer aan? In teams gaan de studenten de stad in om alle sloten van de mysteryring te kraken. Als dat binnen de tijd lukt hebben ze een voorsprong in de finale. Lukt het om in de finale de kluis te kraken? Dan winnen ze de enige echte Escape in the City trofee! Deze spannende activiteit zal zeker nog lang het gesprek van de dag blijven!

Interactieve studenten activiteiten

Wil jij de introductieweek een succes maken met een moderne en interactieve activiteit? Dan zijn onze app-uitjes precies wat je zoekt. Met de speciaal ontwikkelde app op hun smartphone gaan de studenten de stad in. Kies bijvoorbeeld voor The Murder Game, waarin de leerlingen worden uitgedaagd om een moord op te lossen. Meer op zoek naar een creatieve activiteit voor jullie school of studievereniging? Dan is Crazy88 een goed idee. Tijdens dit hilarische app-uitje is de opdracht simpel: voer binnen 88 minuten zo veel mogelijk van de 88 creatieve doe-opdrachten uit. Grappige foto’s en filmpjes verzekerd!

Introductieweek op het strand     

Zin in avontuur en fun op het strand? We hebben toffe ideeën voor activiteiten die leuk zijn voor studenten. Een tof escape room-achtig uitje is Escape on the Beach. Los samen puzzels op, scoor sleutels en probeer de kluis te kraken! Meer zin in actie en gezelligheid? Duik dan in Strand Sport en Spel. Van een potje volleybal tot ontspannen teambuildingsactiviteiten – het wordt één groot feest. Perfect om nieuwe vrienden te maken en samen een top tijd te beleven. Ready voor een onvergetelijke dag? 

Introductieweek: meer dan alleen activiteiten

Wat onze diensten echt uniek maakt, zijn niet alleen de activiteiten zelf, maar ook onze aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze enthousiaste begeleiders en onze aandacht voor detail, kunnen we garanderen dat elke activiteit soepel verloopt en een hit wordt bij de studenten.

Het belangrijkste voor ons is om de studenten een ervaring te bieden waar ze met een glimlach op terugkijken en die de basis vormt voor blijvende vriendschappen en samenwerkingen. Met onze hulp wordt de introductieweek een periode waarin nieuwe vrienden worden gemaakt, grenzen worden verlegd en vooral veel wordt gelachen.

Regel vandaag nog de introductieweek 

Ben je geïnteresseerd in wat we te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met Uitjes en Eten. Wij staan klaar om jullie te adviseren en te helpen bij het kiezen en organiseren van de perfecte teambuilding- en kennismakingsactiviteiten voor jouw school.

Zet de stap naar een fantastische introductieweek en laat Uitjes en Eten jullie begeleiden naar een ervaring die geen enkele student zal vergeten!

Heb je nog vragen? Bekijk eerst onze vraag-en-antwoordpagina of bel of mail ons even. We helpen je met plezier!

logo uitjes en eten

Evenementenbureau Uitjes en Eten B.V.
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk


Heb je een vraag? Stuur gerust een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


 Volg ons op social media!

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze uitjes?:

> Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven