Bel ons088 - 800 8400

Uitjes en Eten

UitjesEnEten.nl valt onder de paraplu van het succesvolle Bright Events. Jarenlange ervaring in organisatie en uitvoering zorgt ervoor dat u een onvergetelijk uitje kunt beleven. Onze vakkundige organisatie en deskundige begeleiders doet er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Uw bedrijfs- of groepsuitje is bij ons in goede handen.

UitjesEnEten.nl is het succesvolle label van Bright Events. Het concept is eenvoudig en duidelijk: vanuit ons kantoor in het centrum van Alkmaar verzorgen we bedrijfs- en groepsuitjes inclusief eten en drinken door heel Nederland. In steden, maar ook op het strand en in het bos.

Sinds onze start in 2009 hebben we inmiddels duizenden bedrijfs- en groepsuitjes uitgevoerd. Niet alleen voor grote bedrijven zoals ING, Rabo, Philips en Shell, maar ook voor lokaal of regionaal opererende bedrijven en menig sportteam of vriendengroep. En naar volle tevredenheid zoals blijkt uit het gemiddelde cijfer van inmiddels honderden beoordelingen, een goede 9,2!

In 2011 werd onze oprichter, Jaap Dijkstra, Jong MKB Ondernemer van het jaar en mocht hij een prijs uit handen van top-onderneemster Annemarie van Gaal in handen nemen.

Onze vakkundige organisatie en onze enthousiaste, deskundige begeleiders doen er alles aan om een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te waarborgen. Uw bedrijfs- of groepsuitje is bij ons in goede handen en we doen er alles aan om u een onvergetelijke herinnering te bezorgen.

Teamfoto

 

Ons team

jaap

Jaap Dijkstra | ondernemer met passie

Ik ben Jaap Dijkstra, woon in Warmenhuizen ben getrouwd met Nicolette en de trotse vader van 3 super zonen Wytze, Jelle en Syb. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal, zing ik in een band, ben ik supporter van mijn zoons, hou ik er van om gezellig met vrienden en familie te eten en drinken, wandel ik regelmatig , heb ik enkele bestuursfuncties en droom er van om weer mooie reizen te maken.

In 2003 ben ik gestart met Bright Events en de Strandtrein. De beste en leukste carrièrestap van mijn leven. Met PASSIE plezier maken, creatief zijn, organiseren, managen, mensen blij maken. Dit is wat ik elke dag weer mag doen bij Uitjes en Eten. Samen met mijn team heb ik de ambitie om Uitjes en Eten en Bright Events verder uit te laten groeien. Tot ziens bij één van onze programma’s.

Nicolette van Huizen

Nicolette van Huizen | veelzijdige duizendpoot

Mijn naam is Nicolette van Huizen en ben echtgenote van Jaap. Ik heb een enerverend en druk leven met veel afwisseling. Naast de opvoeding van onze 3 zonen werk ik enkele dagen bij de GGD als Sense verpleegkundige en natuurlijk ook met veel plezier bij Uitjes en Eten.

Ik geniet bij Uitjes en Eten van de ontspannen en enthousiaste werksfeer. Het is echt een bedrijf waar de klant nog koning is. Ik assisteer Robert en Rowan met administratieve-, website gerelateerde en reserveringswerkzaamheden. In drukke tijden kunnen jullie mij misschien ook nog zien als begeleider van een uitje. Wellicht tot ziens!

rowan uitje

Rowan de Vries | regenboog

Mijn naam is Rowan de Vries en ik woon in Oudorp. Na mijn HBO diploma Media & Entertainment Management te hebben behaald, werk ik nu fulltime voor Uitjes en Eten. Hét evenementenbureau waar ik mijn energie in kwijt kan en die staat voor uitdaging en diversiteit. Iedere groep is anders en vraagt dan ook om een eigen aanpak en invulling. Ik help onze klanten graag waar ik kan en probeer ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen voor het uitje in goede banen verlopen. Samen werken aan een geslaagd eindresultaat en een blijvende herinnering. Een waar met een glimlach aan terug gedacht wordt! 

martin

Martin Kerkvliet | uitvoerend virtuoos

Boomerang kind dat na vele omzwervingen helemaal op zijn plek is als begeleider bij Uitjes en Eten. Zo kom ik in de mooiste steden in de driehoek Purmerend, Amersfoort, Bergen op Zoom. Trouwens ook op de lijn Leiden, Biesbosch, Breda. Enzovoort! Het is keileuk om te ervaren dat elke groep weer anders is en zo aan elk programma weer een eigen invulling geeft. Hierop inspelen maakt elk uitje een waar feestje. Op kantoor staan meer bekers dan ik zelf ooit zal winnen, maar ik mag het graag proberen: bij rondjes om de kerk, poldercrosses, trappenlopen, (berg)marathons. Is het niet op snelheid, dan ludiek. Fietsen heb ik ook: vouw-, race-, MTB-, post-, barrel- en mijn meest beminde: de Santos die me naar Afrika bracht.

roy uitje

Roy van Duin

Mijn naam is Roy van Duin. Ik ben in 2011 als stagiair begonnen bij Uitjes en Eten en na mijn stageperiode met veel plezier bij het bedrijf blijven hangen. In de afgelopen jaren heb ik met veel verschillende groepen mogen werken en was het elke keer weer een uitdaging om er een zo leuk mogelijke dag van te maken samen met de klant. Elke dag in een andere stad en met verschillende mensen een gezellige dag beleven, maakt mijn werk afwisselend en heel erg leuk! Momenteel ben ik met een nieuwe uitdaging bezig bij Uitjes en Eten en zul je mij niet meer zo vaak als begeleider tegenkomen. Willen jullie mij toch een keer van dichtbij meemaken? Kom dan langs in onze nieuwe Escape Rooms op de Fun Farm in Schoorl. Ik ben hier bedrijfsleider en zal zorgen dat jullie een supergave beleving in één van onze Escape Rooms kunnen ervaren. Wie weet tot snel!

fons bedrijfsuitjes

Fons Hopman

Hallo! Mijn naam is Fons en samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Alkmaar.Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Uitjes en Eten waar ik met veel plezier diverse uitjes begeleid. Grote of kleine groepen, Engels of Nederlands, jong of oud… ik maak er samen met jullie een feestje van! Naast evenementen begeleiden, heb ik ook nog een passie voor muziek. Ik draai regelmatig op feesten en er is uiteraard altijd ruimte voor verzoeknummers! Mijn doel is om iedereen aan het eind van de dag met een grote glimlach huiswaarts te laten gaan!

kevin_uitje

Kevin Schmidt

Mijn naam is Kevin Schmidt en ben geboren en getogen in het altijd gezellige Alkmaar. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde MER ben ik in februari 2014 als stagiair begonnen bij Uitjes en Eten. Tijdens deze stage ben ik onder andere opgeleid tot begeleider van uitjes. Dit is zo goed bevallen, waardoor ik tot op heden nog steeds met heel veel plezier en passie uitjes begeleid! Het plezier en de vrolijkheid die de mensen uitstralen zorgen voor een enorm goed gevoel. De uitdaging om er samen met de klant een onvergetelijke dag van te maken is erg leuk. Als de klant een fantastische dag beleefd is ook mijn dag geslaagd! Naast dat ik uitjes begeleid ben ik ook werkzaam op kantoor en probeer ik om jullie uitje zo goed en zo leuk mogelijk te organiseren en voor te bereiden!

Elise

Elise Schouten

Hoi, ik ben Elise Schouten! Voor mijn opleiding Toerisme en Recreatie ben ik begin 2015 ik bij Uitjes en Eten begonnen als stagiaire op kantoor. Hier kwam ik erachter dat ik de evenementenbranche erg leuk vind. Tijdens mijn stage mocht ik af en toe mee met de uitjes, dat beviel zo goed dat ik hier ben blijven werken. Geen uitje is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk en afwisselend. Met veel plezier reis ik het land door om er samen een leuke dag van te maken.

 

chrissie

Chrissie van Doornum

Mijn naam is Chrissie van Doornum en werk al een aantal jaar met plezier bij Uitjes en Eten. Mijn specialiteiten zijn vooral de dinerspelen waarbij Ik Hou van Holland mijn favoriet is! Niet zomaar een diner, maar eentje met entertainment! Ik probeer iedereen te enthousiasmeren en de teamstrijd met een knipoog los te laten barsten. Iedere groep is anders en dat maakt het ook dat ik mijn werk leuk en afwisselend vind. Samen genieten van een fantastische avond vol plezier en gezelligheid!

 

jimi op uitje

Jimi Kooge

Mijn naam is Jimi Kooge en woonachtig in Alkmaar. Ik studeer aan de Hogeschool INholland de studie Vrijetijdsmanagement, wat perfect aansluit met de werkzaamheden bij Uitjes en Eten. Inmiddels zit ik al in mijn laatste schooljaar.

Ik vind het ontzettend leuk om te werken voor Uitjes en Eten. Elke werkdag ontmoet je nieuwe, gezellige mensen en iedere dag ziet er anders uit door het diversiteit aan programma’s. Het uitje is voor mij volledig geslaagd als de klant met een zeer goed gevoel zich huiswaarts keert.

Ariebom

Arie Bom

Mijn naam is Arie Bom. Samen met Jaap de Culturele Zondag van Alkmaar opzetten en professionaliseren, dat was de insteek. Maar ja , van het een komt het ander en zodoende sinds 2015 actief begeleider van diverse uitjes, met mag ik wel zeggen Escape in the City in de hoofdrol. Niet alleen geweldig om mensen mee te nemen in hun spel voor een fantastische beleving, Uitjes en Eten komt overal, waardoor ook ik de mogelijkheid heb en krijg de verschillende steden te ontdekken. Naast hobby’s als muziek en het organiseren van activiteiten altijd te herkennen aan mijn bakfiets.

Rob

Rob Zuidweg

Mijn naam is Rob Zuidweg en ik kom uit een gezellig maar klein dorpje dat ongeveer 15 kilometer ten noorden van Alkmaar ligt genaamd Burgerbrug. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Horizon College in Alkmaar. De opleiding bevalt me erg goed en mijn doel is om na deze opleiding verder te gaan naar het HBO. in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met me vrienden te zijn en af en toe met hun is een borrel te drinken. Verder houd ik erg van sporten, niet alleen om naar te kijken maar ook om het zelf te doen! Het werk bij Uitjes en Eten bevalt me onwijs goed, omdat ik erg van gezelligheid hou, het leuk vind om voor een groep te staan en om de mensen blij en enthousiast te maken!

Hanneke

Hanneke Douma

Hallo! Mijn naam is Hanneke Douma. Het begeleiden en coördineren van evenementen is een van de werkzaamheden die ik als zelfstandige ondernemer het liefst doe. Als ervaren projectmanager & coördinator heb ik de afgelopen vijftien jaar op diverse plekken binnen onder andere de cosmetica- & de evenementenbranche gewerkt. Geen uitdaging ga ik uit de weg. Hoe heerlijk is het als alle aanwezigen tijdens een evenement aan het lachen worden maakt en ieder uitje op een gezellige en enthousiaste manier geslaagd verloopt. Graag reis ik heel Nederland door om ook jullie uitje te begeleiden.

Lisa emmerik

Lisa Emmerik

Mijn naam is Lisa Emmerik en ik woon met mijn vriend Erik in hartje Alkmaar. Al van jongs af aan is entertainen mijn passie. Na wat omzwervingen (een masterstitel Psychologie, het geven van trainingen presentatievaardigheden aan de VU en verschillende baantjes) besloot ik mijn hart te volgen en auditie te doen voor de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Komend jaar ga ik mijn 3e jaar daar volgen en daarnaast zet ik al mijn passie en enthousiasme in als begeleider bij Uitjes en Eten! In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater en de film, zing ik met vrienden en sport ik intensief. Wat het begeleiden bij Uitjes en Eten zo leuk maakt is de afwisseling, de diverse programma’s en dat je altijd met vrolijke mensen op pad gaat. Hopelijk tot gauw bij een van onze uitjes!

Nicola

Nicola Fanning

Hay, ik ben Nicola Fanning en woon samen met mijn man en 2 heerlijke kids in Noord-Scharwoude. In mijn vrije tijd kan je vinden bij de paarden, mijn neus in een goed boek of hardlopen in het bos en duinen. Naast mijn huidige werk als account manager sales bij een Sport en Wellness organisatie zocht ik een leuk maar vooral dynamische uitdaging in de evenementen. En die vond ik!!! Mijn passie voor heerlijk eten en organiseren van evenementen sluit Uitjes en Eten fantastisch aan bij mijn dagelijkse werk en bezigheden. Genieten samen met u van een geslaagde feestje is een doel waar ik graag 100% voor ga. Tot snel!!

roxana_uitje

Roxana van der Meulen

Ik ben Roxana van der Meulen en ik zie mezelf als een creatief ondernemer met een grote passie voor improvisatie. Na het afronden van mijn studie aan de Acteursschool in Amsterdam ben ik gaan werken als zelfstandige vanuit mijn onderneming: RoX Entertainment. Het werkveld en de mensen om mij heen verschillen maar vinden elkaar altijd terug in creativiteit. Ik verdeel mijn tijd tussen acteren, presenteren, stem acteren en het geven van dramalessen en workshops. Daarnaast werk ik als presentatrice voor een aantal grote organisaties en events, waaronder het jeugdcultuurfonds. Veel van mijn werkzaamheden hebben een groot raakvlak met jongeren en maatschappelijke thema's. Ik ben altijd opzoek naar vernieuwing en uitdaging binnen eigen creaties. Stiekem zijn al mijn hobby's langzaam veranderd in serieuze bezigheden met een knipoog. Mijn vrije tijd besteed ik ook graag aan kunst, cultuur, theater, lekker eten of lange wandelingen met mijn trouwe viervoeter. Entertainen voor Uitjes en Eten, onderdeel mogen zijn van jullie evenement of bijzondere gelegenheid en misschien een klein stukje van mijn creativiteit kunnen achterlaten; "dat is een feestje!" Wie weet verkennen wij binnenkort een stukje Nederland, spelen we een hilarisch spel of creëren we een onvergetelijke avond. Ik heb er zin in!

daniel in pak

Daniel van Loosbroek

Hallo, mijn naam is Daniel. Het is mijn doel om altijd iets te doen waar ik heel veel plezier in heb. Dat is me gelukt! Mijn entertainment carrière begon 10 jaar geleden in Griekenland, ondertussen ben ik coördinator geweest van een animatieformule en momenteel verkoop ik o.a. shows en programma´s aan entertainment bedrijven. Daarnaast werk ik met veel plezier voor Uitjes en Eten. Uiteindelijk is het toch het leukste om zelf programma’s uit te voeren. Ik probeer professioneel te werken en het accent op humor te leggen. Tijdens het uitje gaat het natuurlijk niet over mij, ik doe er alles aan dat de groep een geweldige dag krijgt! Hopelijk tot snel!

Lisa 03

Lisa Ruijter

Mijn naam is Lisa Ruijter en ik kom uit een klein dorpje uit de kop van Noord-Holland, genaamd Burgerbrug. Momenteel studeer ik Leisure Management aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden, maar hoop ik voor juni 2016 te zijn afgestudeerd. Begeleider zijn bij Uitjes en Eten sluit perfect aan bij mijn opleiding. Ik ben nu al een paar jaar werkzaam bij Uitjes en Eten en doe dit nog steeds met veel plezier. De gezelligheid, diversiteit en de onderlinge strijd tussen de teams maken het werk enorm leuk! Geen uitje is hetzelfde. Een ander programma, een andere stad en elke keer ontmoet je nieuwe mensen. Mijn streven tijdens een uitje is om het iedereen naar zijn zin te maken. Pas als de mensen met een lach op hun gezicht de deur verlaten, ben ik tevreden!

Maaikeruijter

Maaike Ruijter

Hoi, mijn naam is Maaike Ruijter! Ik kom uit Burgerbrug maar woon doordeweeks in Amsterdam voor mijn studie. Ik studeer Sport, Management & Ondernemen en begeleider zijn bij Uitjes en Eten sluit hier goed op aan. Ik vind de evenementenbranche erg leuk en heb ook al eens stage gelopen bij een ander evenementenbureau, dit heeft mij enthousiast gemaakt. Ik maak het graag voor iedereen naar zijn zin en ben ook iemand die altijd in is voor gezelligheid! In mijn vrije tijd handbal ik, vind ik een feestje op zijn tijd leuk en bezoek ik graag concerten en festivals!

Maaike

Maaike Vooren

Mijn naam is Maaike Vooren ik woon in Alkmaar. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding media en entertainment management. Sinds 2013 ben ik gestart als freelancer onder de naam M&ME Events. In die tijd studeerde ik nog en ik kon niet een geschikte bijbaan vinden die ook aansloot bij mijn studie. Ik besloot daarom voor mezelf te gaan werken. Ik wilde dit na mijn studie toch gaan doen. Sinds 3 jaar begeleid ik nu met veel plezier veel verschillende bedrijfsuitjes en vrijgezellen feesten. Het leuken aan dit werk is dat geen dag hetzelfde is met al die verschillende groepen en locaties. Inmiddels heb ik zo een beetje heel Nederland door gereisd om ergens in het land een te gek spel te spelen. Naast het begeleiden van bedrijfsuitjes houd ik mij met mijn bedrijf bezig op het gebied van media. Ik maak filmpjes voor bedrijven en evenementen, verzorgd de verslaggeving van evenementen en ik maak radio bij de streek omroep Meerradio welke is gevestigd in Hoofddorp. Naast mijn werk doe ik nog altijd fanatiek aan wedstrijdzwemmen. Een iets uit de hand gelopen hobby die mij inmiddels al 18 jaar bezig houd, en sinds vijf jaar met veel plezier bij de masters groep van DAW. De komende jaren hoop ik mij fulltime met mijn bedrijf te kunnen bezig houden en nog heel veel leuke uitjes te begeleiden en daarbij leuke mensen te ontmoeten. Tot snel ergens in het land!

Lisa 03

Marit Lutje Schipholt

Mijn naam is Marit Lutje Schipholt en ik woon in Heiloo. Op dit moment studeer ik Media en Entertainment Management aan Inholland Haarlem. Met deze opleiding kun je vele richtingen op, waarbij ik de evenementenbranche in wil. De reden dat ik bij Uitjes en Eten ben gaan werken, is, naast dat het erg goed aansluit bij mijn opleiding, het mij een hele leuke uitdaging leek. Geen enkele werkdag is het zelfde en het vergt zowel voorbereiding als improvisatie. Als het gaat om het spelen van spelletjes ben ik hartstikke fanatiek. Graag draag ik mijn enthousiasme voor de spellen over aan de groepen mensen, met als doel om hun een geweldige dag te bezorgen!

Desiree

Desiree Riemens

Nadat ik een aantal jaar geleden op het strand van Scheveningen een activiteit zag waar deelnemers met skilatten een parcours moesten afleggen, was ik verkocht. Ik zag de lol die de mensen hadden en bedacht, goh wat zou het leuk zijn om dit zelf te begeleiden. Een aantal jaren ben ik actief geweest in de evenementenbranche naast mijn fulltime kantoorbaan. Sinds september ben ik volledig als freelancer aan de slag en ook actief bij Uitjes en Eten. Samen met Nabor richt ik me voornamelijk op het zuiden van het land en België. Ik vind het erg leuk om de groepen te begeleiden en vooral bij het programma Wie is de Rat.

 

Bright Events

Uitjes en Eten | Fun Farm Schoorl | Escape Room Fun Farm

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Alle cliënten en personeel hebben erg genoten van het uitje. Super geregeld allemaal. Wat ik ook erg fijn vond was dat onze cliënten die in een rolstoel ook mee konden,zij hebben soms als geen 30 jaar de zee gezien!Al met al een to

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven