Bel ons088 - 800 8400

IntrofotoDenHaag

Een uitje Den Haag? Uitjes en Eten regelt het voor u op maat. Waar u ook voor kiest, een workshop, dinerspel of misschien toch een outdoor programma? Bij ons bent u aan het goede adres en alles is mogelijk bij Uitjes en Eten. Den Haag, een prachtige stad achter de duinen, de Koningsstad van Nederland. Deze stad zit vol met prachtige bezienswaardigheden. Bovendien heeft deze stad veel meer te bieden dan alleen het Binnenhof, het Mauritshuis en Paleis Noordeinde.

Tijdens uw uitje in Den Haag ontekt u alle mooie plekjes van de stad. Dit kan met bijvoorbeeld Steps in the City, Fun en Feest, Wie is de Rat of een GPS Menutocht. Uitjes en Eten verzorgd uw dag tot in de puntjes. Het enige wat u moet doen is lekker genieten!

Wij organiseren met heel veel plezier uw leuke en originele Haagse uitje. Hieronder vindt u een selectie van onze uitjes in Den Haag. Voor meer uitjes in Den Haag, kijk dan hier.

The Ball

The Ball

Een gaaf uitje waarbij jullie met een mega-bal door de stad ludieke opdrachten vervullen. Teambuilding en plezier centraal staat!

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door tijdens dit uitje goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Dit uitje speelt zich af in een restaurant. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse uitje van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
28 ico

Teambuilding Outdoor

Ga de uitdaging met elkaar aan en word een topteam! Worden jullie geinspireerd door elkaar... Dan wordt de kracht van het collectief snel zichtbaar. Het uitje kan worden afgesloten met een heerlijke bbq.

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel als uitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit uitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Den Haags

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Den Haag en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag den haag

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben ons bedrijfsuitje geregeld in strandpaviljoen Zeezicht in IJmuiden. Ik kan zeggen dat wij een fantastische dag hebben gehad. Personeel van Zeezicht was klantvriendelijk en de begeleiders van Uitjes en Eten waren top! Behalve dat we prachtig weer hadden

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven