Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Zwols

Naast de uitjes die Uitjes en Eten aanbiedt, kunnen jullie ook kiezen voor extra activiteiten die typisch zijn voor Zwolle! Een perfecte aanvulling op jullie programma. Hieronder vindt u een overzicht van de extra activiteiten in Zwolle.

Museum de Fundatie

Zwolle Museum de fundatie

Vroeger was het museum het Paleis van Justitie en tegenwoordig is het een museum met een aantal tentoonstellingszalen. Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst die door voormalig Boymans directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht. Vanuit dit prachtige gebouw hebben jullie een adembenemend uitzicht op de historische binnenstad van Hanzestad Zwolle. In het museum zelf is een vaste collectie met meesterwerken van o.a. Picasso, Van Gogh, Mondriaan en nog veel meer. Neem een kijkje in dit mooie museum!

 

Brouwerij Hettinga Bier

Zwolle Brouwerij hettinga bier

Proef de kwaliteit van een echt Hettinga Biertje. Tijdens deze tour ontdekken jullie hoe het bier gebrouwen wordt en welke verschillende bieren er allemaal gebrouwd worden in de Hettinga Brouwerij. Na afloop kunnen jullie ervoor kiezen om nog een proeverij te doen, om de smaak van deze heerlijke bieren te ervaren.

 

Klim en Outdoor centrum Yosemite

Zwolle KlimOutdoor Yosemite

Zijn jullie op zoek naar een beetje spanning voor jullie groepsuitje? Dan is een middag vertoeven bij Klim en Outdoor Centrum Yosemite, de perfecte aanvulling voor jullie programma. Er zijn een aantal klimwanden, waarvan de hoogste 16,5 meter is! Ook zijn er genoeg mogelijkheden om outdoor activiteiten te doen, zoals een potje paintball, GPS tocht of katapult bouwen. Genoeg mogelijkheden voor een leuke teambuilding activiteit.

 

De BBQ Donut

Zwolle BBQ Donut

Gezellig met een groep samen barbecueën , terwijl jullie lekker ronddobberen in Zwolse stadsgracht. De naam zegt het al, het is een ronde boot met in het midden de barbecue. De boot wordt aangedreven door een fluisterstille elektrische motor en is gemakkelijk te besturen. Een leuke variatie op een normale rondvaart door Zwolle!

 

Het Vrouwenhuis

Zwolle Vrouwenhuis

Het Vrouwenhuis van Aleida Greve is een bijzonder museum in het hart van Zwolle. Aleida Greve bepaalde bij haar testament dat na haar dood haar prachtige huis tot een hofje voor bejaarde dames moest worden bestemd. De benedenverdieping heeft sinds 1987 een museale functie en is voor het publiek opengesteld.

 

zoeken

Echt Zwols

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Zwolle en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag zwolle

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Ik wil graag doorgeven dat wij hebben genoten gisteravond. Het was een erg goed programma en complimenten voor Jaap die het prima begeleidde! De locatie was ook goed, eten heerlijk, kortom wij hebben een erg leuke avond gehad. Zeker een

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven