Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Nijmeegs

Uitjes en Eten heeft naast haar eigen assortiment ook een aantal extra activiteiten toegevoegd welke jullie uitje in Nijmegen compleet maken. Hieronder ziet u een overzicht van deze activiteiten.

MuZIEum

Nijmegen muzieum

Het MuZIEum is geopend in augustus 2012. Het museum biedt speciale programma’s voor bedrijven aan en heeft daarmee ook verschillende awards mee gewonnen. Tijdens de rondleiding in het museum worden jullie bijgestaan door blinde of slechtziende gidsen. Zij kunnen als geen ander vertellen hoe het is om niets te zien. Dat maakt het museum zo specia al, ook omdat je zelf ervaart hoe het is om niks of weinig te kunnen zien.

 

Proefbrouwerij het Vaghevuur of Stadsbrouwerij de Hemel

Nijmegen brouwerij vaghevuur

In Proefbrouwerij het Vaghevuur kunnen jullie op unieke wijze het bierbrouwen ervaren op de grote vuren en open ketels. Een perfecte aansluiting op uw uitje met familie, vrienden of collega’s. Jullie leren in een paar uur alle stappen van het bier brouwen en uiteraard is er aan het einde tijd om het biertje te proeven.

 

Fietsmuseum Velorama

Nijmegen velorama

Dit fietsmuseum is de enige in Nederland! In dit museum vinden jullie een uitgebreide collectie van fietsen van vroeger tot nu. Van de loopfietsen tot de hoge bi’s. Daarnaast kunt u ook zien hoe de speciale aandrijf technieken werken. Naast echte exemplaren zijn er ook een aantal speelgoed collecties, accessoires en een uitgebreide verlichtingen collectie.

 

Sint Stevenskerk

Nijmegen sint stevenskerk

Een mogelijk aanvulling op jullie programma in Nijmegen. Een rondleiding door de Sint Stevenskerk. Hierbij krijgen jullie alles te weten over de kerk en kunnen jullie de prachtige de beelden bekijken die in de kerk staan. Ook kunne n jullie de toren beklimmen en de grafkelder bezoeken.

 

Chocolate Bar

Nijmegen chocolate bar

In de Chocolate Bar kunnen jullie ervaren hoe het is om je eigen chocola te maken. Van heerlijke bonbons naar lekkere plakken chocola, alles kan! Niet alleen chocola maken en natuurlijk proeven, maar kom ook meer te weten over de wereld achter chocola. Tijdens de workshop wordt allerlei informatie vertelt over hoe chocola is ontstaan en kunt u natuurlijk ook vragen stellen. Een heerlijke aanvulling op jullie programma!

 

 

 

 

zoeken

Echt Nijmeegs

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Nijmegen en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag nijmegen

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben een heerlijke tijd gehad dankzij jullie organisatie. De contacten om informatie in te winnen over de mogelijkheden bij jullie waren erg prettig. Afspraken werden duidelijk en direct bevestigd.
Ook toen mijn collega op het laatste moment ziek werd en

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven