Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Eindhoven

Naast jullie uitje georganiseerd door Uitjes en Eten kunnen jullie het programma aanpassen met leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Eindhoven. Hieronder een overzicht van deze activiteiten.

Glowgolf

Eindhoven glowgolf

Dit is dé leukste variatie op midgetgolf, namelijk Glow in the dark midgetgolf. In een overdekt minigolf baan zijn fluorescerende decors toegevoegd welke verlicht worden door blacklights. Dit maakt het slaan van een hole-in-one nog leuker!

 

Philips museum

Eindhoven philips museum

Op de plaats waar Philips is begonnen in 1891, bevindt zich nu het Philips Museum. Hier is te bewonderen hoe het bedrijf is uitgegroeid van ee n gloeilampenfabriek tot een innovatie wereldconcern. Ook zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals Mission Eureka, een innovatieve tour langs de uitvindingen vanaf de start van het bedrijf tot de uitvindingen van vandaag.

 

DAF museum

Eindhoven DAF

In het museum van dit grote voertuigenbedrijf is de his torie te zien van het bedrijf vanaf 1928. Op de benedenverdieping staan vrachtwagens opgesteld met extra aandacht voor de mijlpalen van DAF. Ook is er een speciale motorengalerij waarbij goed te zien is hoe de motoren zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld.

 

Valkerij Falconcrest

Eindhoven valkerij

Valkerij Falconcrest is het grootste roofvogelpark van Nederland. Het park heeft diverse en vele soorten roofvogels. Het is ook speciaal gebouwd voor roofvogels en biedt onderd ak aan verschillende soorten roofvogels zoals de valk, de arend of de buizerd.

 

Rondleiding Philips Stadion

Eindhoven philips stadion

Tijdens de tour door het Philips Stadion nemen jullie een kijkje in de kleedkamer van de spelers van PSV, lopen jullie door de spelerstunnel en brengen jullie een bezoek aan het veld. De gids zal jullie allerlei verhalen vertellen over de plekken waar jullie komen, zoals het Perscentrum.

 

Stadsbrouwerij Eindhoven

Eindhoven stadsbrouwerij

In deze oude brouwerij in Eindhoven leert u hoe het gehele proces van bier brouwen werkt. In het Proeflokaal van de brouwerij is er ook mogelijkheid om biertjes te proeven. Naast de rondleiding is het ook mogelijk om een echte bierproeverij te doen.

 

 

 

 

 

zoeken

Typisch Eindhoven

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Eindhoven en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag eindhoven

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie met jullie tijdens de voorbereiding en op de dag zelf, hebben wij als prettig ervaren. Het was ook fijn dat het programma zo flexibel was dat het mogelijk was om eigen

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven