Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Haags

Uitjes en Eten heeft naast haar eigen assortiment ook extra activiteiten die typische Den Haags zijn. Vul jullie uitje aan met een van de leuke activiteiten die in Den Haag te doen zijn. Hieronder vinden jullie een overzicht van de typische activiteiten in Den Haag.

De Gevangenpoort

DenHaag gevangenenpoort

De Gevangenpoort was 400 jaar lang een gevangenis, in 1828 kwam het leeg te staan en zou het gebouw gesloopt moeten worden. Gelukkig is dit destijds niet doorgegaan en is in 1882 de Gevangenpoort een museum geworden. In het museum is de misdaad en straf door de eeuwen heen te zien. Door middel van rondleidingen en stadswandelingen wordt er een spannend en soms bloedstollend verhaal verteld. Let op niet geschikt voor kinderen onder de acht jaar.

 

Escher in Het Paleis

DenHaag escher in het paleis

Iedereen kent het werk van Escher wel, de vogels die in vissen veranderen en handen die elkaar tekenen. Al deze schilderijen zijn hier tentoongesteld. Naast deze tentoonstelling zijn er ook innovatieve attracties. Ontdek de wereld van Escher en maak een duikvlucht langs het slot van Belverde of zweef tussen de planeten rond.

 

De kookfabriek

DenHaag kookfabriek

Altijd al willen weten of u de nieuwe beroemde chef van Nederland kan worden? Ontdek het nu door een culinaire activiteit te doen bij de Kookfabriek in Den Haag. Een gezellig uitje om in groepsverband samen te gaan koken. Door de grote ruimte en de kookeilanden wordt het koken met collega`s, vrienden of familie een gezellig groepsuitje.

 

De Uithof

DenHaag uithof

In dit veelzijdige sport- en recreatiecentrum kunt u zich de hele dag vermaken. Er is een sneeuwbaan van 211 meter, een 400 meter lange schaatsbaan, een kartbaan ,een klimmuur en een health club. Allemaal sportieve activiteiten die na een uitje in de stad zeker de dag leuk afsluiten. Na één van de verschillende activiteiten uit het sport- en recreatiecentrum kan er een drankje genuttigd worden in één van de cafés.

 

Madurodam

DenHaag madurodam

In Madurodam zijn verschillende bekende plaatsen, bouwwerken en bezienswaardigheden in het klein te vinden. In het park worden de verhalen verteld die de miniatuurgebouwen tot leven laten komen. Naast het bekijken van de miniatuurgebouwen en het wandelen door het park zijn er ook interactieve dingen te doen. Zorg jij ervoor dat Nederland niet onder water komt te staan? En laat jij zien of je een profvoetballer bent? Vind het uit in Madurodam!

 

Mauritshuis

DenHaag mauritshuis

In het Mauritshuis zijn verschillende werken te zien van de beste Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Werken zoals het Meisje met de parel, Tulp van Rembrandt, De stier van Potter en De Anatomische les van dr. Nicolaes zijn te zien in de museumzalen van dit prachtige gebouw.

 

Het Binnenhof

DenHaag binnenhof

In het centrum van Den Haag is het gebouwencomplex Het Binnenhof te zien. Voor velen is dit een herkenbaar gebouw en plein, omdat het vaak op tv komt wanneer er met ministers wordt gesproken door journalisten. In Het Binnenhof worden rondleidingen gegeven over de geschiedenis van het binnenhof, de Ridderzaal wordt bezocht en ook de Tweede Kamer. Voordat de rondleidingen beginnen wordt er eerst een film laten zien om meer informatie te krijgen en daarna gaan jullie op pad.

 

Rondvaart Salonboot

DenHaag salonboot

Met de luxe Salonboot kan het hele jaar door rondvaarten worden gemaakt door Den Haag. Tijdens deze rondvaart kunt u genieten van een heerlijke high tea, een ontbijt, een lunch of een borrel. In het voorjaar zijn er meer mogelijkheden op gebied van catering. Zo kan er gekozen voor een wijnproeverij of een candlelight rondvaart. Allemaal unieke manieren om Den Haag van een andere kant te bekijken. Alle boten zijn overdekt en warm en varen langs de mooie bezienswaardigheden van Den Haag.

 

Haags historisch museum

DenHaag haags historisch museum

Waar nu het Haags Historisch museum staat kwamen vroeger de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen. Het museum laat de geschiedenis en ontwikkeling zien van Den Haag. Door middel van verschillende tentoonstellingen komen de verhalen van de Oranjes, Johan van Oldenbarnevelt en de Gebroeders de Witt tot leven.

 

Omniversum

DenHaag omniversum

In het Omniversum komen films tot leven op een groot projectiescherm. Dit projectscherm is maar liefst 840 vierkante meter groot en heeft een half bollige vorm dat om het publiek heen staat. Doordat de film overal om je heen te zien is en het geluid wordt ondersteund door een geweldig geluidssysteem lijkt het net of je zelf in de film zit. Bezoek het Omniversum en beleef het zelf.

 

 

zoeken

Echt Den Haags

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Den Haag en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag den haag

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben en hele leuke middag/avond gehad. Wij vonden het helemaal super dat jullie een paraplu kwamen brengen. Een hele dikke pluim voor jullie en nogmaals BEDANKT.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven