Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Typisch Den Bosch

Zijn jullie benieuwd naar wat Den Bosch naast de prachtige binnenstad nog meer te bieden heeft? Uw uitje kan nu ook gecombineerd worden met een bezoek aan bezienswaardigheden in Den Bosch. Informeer naar de mogelijkheden.

Rondvaart op de Binnendieze

DenBosch binnendieze

Naast de activiteit in de stad is er mogelijkheid om Den Bosch vanuit een ander oogpunt te bekijken, namelijk per boot. In een fluisterboot varen jullie langs de prachtige plekjes van het historische stadscentrum. De schipper gids vertelt over het ontstaan van de Binnendieze. Na het passeren van de Kruisbroedershekel varen jullie buiten de vestingstad en zijn jullie op de Singelgracht. Vervolgens varen jullie door De Groote Hekel en wordt de tocht vervolgd binnen de vestingmuren.

 

Bezoek aan de Sint-Janstoren

DenBosch Sint janstoren

In Den Bosch kunnen jullie vanuit het topje van de Sint-Janstoren de hele stad zien. Tijdens de beklimming vertelt de gids van alles over het carillon, het uurwerk en over de geschiedenis, bouw en restauratie van de toren. Na 75 minuten trappen lopen, wordt jullie harde werken beloond met een prachtig uitzicht over heel Den Bosch.

 

Bastionder

DenBosch bastionder

Het Bastionder is het laatste bastion dat aan de vestingwerken van Den Bosch werd toegevoegd. In het Bastionder wordt een videopresentatie gegeven over het beleg van Den Bosch door Frederik Hendrik en uitleg over het kanon de Boze Griet. Het uitzicht vanuit het Bastionder is ook bijzonder, dit is het prachtige natuurgebied het Bossche Broek.

 

Bossche bollen maken

DenBosch bossche bollen

Niks is typischer in Den Bosch dan de Bossche bollen! Met deze workshop kunnen jullie zelf jullie eigen heerlijke Bossche bollen maken en ontdekken jullie de geheimen achter dit recept. Na de workshop is er natuurlijk de tijd om de zelfgemaakte creaties te proeven.

 

Het Zwanenbroedershuis

DenBosch zwanenbroedershuis

De Zwanenbroeders waren een genootschap van een oud broederschap dat oorspronkelijk tot leven geroepen werd ter verering van Maria. Tegenwoordig is het een broederschap voor hooggeplaatste personen,zoals o.a. koning Willem Alexander. In dit museum zijn veel historische voorwerpen te bezichtigen uit de 15e en 16e eeuw.

 

 

zoeken

Typisch Den Bosch

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Den Bosch en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag den bosch

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Iedereen is enthousiast, vond de organisatie goed, leuk dat er op twee plaatsen werd gegeten. Eigenlijk alleen maar positieve geluiden en de bekers staan op kantoor, dus helemaal leuk. Bedankt voor een geslaagde middag/avond.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven