Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Delfts

Doen jullie een uitje in Delft maar missen jullie toch nog iets aan de dag? Uitjes en Eten kan voor jullie een extra activiteit boeken dat typisch Delfts is. Delft heeft een rijke historie, het Delfts Blauw, de schilder Vermeer en Prins Willem van Oranje zijn allemaal te vinden in deze mooie stad. Kijk in het overzicht voor de activiteiten die wij aanbieden en maak jullie dag in Delft compleet.

Royal Delft

Delft royal delft

Royal Delft is de laatste overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. In deze fabriek wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities met de hand beschilderd. In de aardewerkfabriek kunnen verschillende activiteiten worden gedaan. Kiezen jullie voor de Royal Delft Experience? Dan komen jullie alles te weten over de geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk. Daarnaast kan er onder begeleiding van een professionele schilder zelf Delfts Blauw geschilderd worden. Als leuke afsluiting kan een bezoekje gebracht worden aan de showroom waar natuurlijk ook Delfts Blauw verkocht wordt.

 

De Nieuwe Kerk

Delft nieuwe kerk

Opzoek naar een uitdaging en een schitterend uitzicht over Delft? Dan is het beklimmen van de één na hoogste toren van Nederland echt iets voor jullie. De Nieuwe Kerk op de Markt is gebouwd in een laatgotische stijl met gebrandschilderde ramen. In de Nieuwe Kerk bevindt zich ook het praalgraf van Willen van Oranje en de grafkelders van het vorstenhuis.

 

Museum het Prinsenhof

Delft prinsenhof

In het huis in dit museum leefde vier eeuwen geleden Prins Willem van Oranje. Naast dat hij hier woonde, plande hij ook de opstand tegen de Spaanse overheersing. Tevens was dit de plek waar hij stierf, u kunt de kogelgaten nog zien zitten in de muur. Een bijzondere plek die jullie terug brengt naar deze tijd. Ook kan er een sprong in de tijd worden gemaakt. Op de eerste etage zijn schilderkunsten, tapijten, aardewerk en zilver tentoongesteld uit de Gouden Eeuw. Een museum vol rijke historie!

 

Chocolaterie de Lelie

Delft chocolaterie lelie

Altijd al een keer eigen chocolade willen maken? Dat kan bij Chocolaterie de Lelie in Delft. Leer tijdens de workshop om zelf je eigen bonbons te maken. Wanneer deze klaar zijn pakken jullie ze op ambachtelijke wijze in om ze veilig mee naar huis te nemen. Thuis kunnen jullie dan nog heerlijk nagenieten van de workshop!

 

Rondvaart in Delft

Delft rondvaart

Tijdens een rondvaart door de mooie grachten van Delft kunnen jullie het Middeleeuwse karakter pas echt goed proeven. Een gids verteld alle verbogen geheimen en juwelen van de stad en ook komen leuke anekdotes aan bod. Tijdens de rondvaart komen jullie langs de monumenten, musea, eeuwen oude boogbruggen en geveltraphuizen van Delft. Een ideale en unieke manier om meer van Delft te zien.

 

Vermeer centrum

Delft vermeer centrum

In het centrum van Delft staat het Vermeer centrum. In dit centrum komen jullie alles te weten over de beroemdste Nederlandse schilder uit de Gouden Eeuw, Johannes Vermeer. Stap in zijn schoenen tijdens een rondleiding en kom achter de verhalen van zijn schilderijen, beelden en leermeester.

 

Science Centre Delft

Delft science centre

Altijd al nieuwsgierig geweest wat de TU in Delft doet? Het Science Centre laat jullie zien en ervaren waar de onderzoekers en studenten zich dagelijks mee bezig houden. Zo kunnen jullie aan het werk gaan in de werkplaats waar de TU-onderzoekers en technische bedrijven ook altijd aan het werk zijn. Daarnaast zijn er ook veel replica`s te vinden en kunnen jullie zelf aan de slag gaan met het inzetten van de nieuwste technieken. Doe een workshop onder leiding van TU Delft studenten en ontdek de wetenschap.

 

 

 

zoeken

Echt Delfts

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Delft en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag delft

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Volgend uitje zullen we zeker aan jullie denken.Iedereen was ook zeer te spreken over de gastheer.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven