Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Bredaas

Naast uitjes uit het eigen assortiment van Uitjes en Eten kunnen wij voor jullie nog wat extra`s toevoegen aan een leuke dag Breda. Breda beschikt over mooie bezienswaardigheden en activiteiten die jullie na een uitje zoals StadsGamen kunnen doen. Willen jullie je uitje uitbreiden? Kijk dan hieronder voor een overzicht van leuke activiteiten.

 

BBQ boot

Breda BBQ Boot

Een heerlijk ontspannen tochtje op een luxe sloep met in combinatie een heerlijke barbecue en drinken. Tijdens een 2,5 durende rondvaart, vaart de schipper langs de mooie plekjes van Breda en het natuurgebied Marktdal. Onderweg verteld de schipper leuke weetjes over de verschillende bezienswaardigheden die vanaf het water te zien zijn. De luxe sloep is uitgerust met comfortabele zittingen, voldoende ruimte om rond te lopen en een muziekinstallatie. Allemaal factoren die een heerlijk dagje op het water voor u aantrekkelijk maken.

 

The Cocktail Company

Breda Cocktail company

CoCo the Cocktail Company leert jullie wat alle termen in het cocktail shaken betekenen: shaken, stirren, blenden, strainen… Mix alle ingrediënten voor je eigen cocktail en na afloop is er natuurlijk gelegenheid om ze lekker te proeven! Deze workshop is geschikt voor jong en oud, want natuurlijk zijn er ook heerlijke alcoholvrije cocktails!

 

Reptielenhuis de Aarde

Breda Reptielenhuis de aarde

Wat als hobby is begonnen is uitgegroeid tot een kleine dierentuin. Het Reptielenhuis de Aarde heeft verschillende soorten slangen, schildpadden, hagedissen en krokodilachtige. Bij binnenkomst wordt u verrast door de tropische planten en stroken die door het hele reptielenhuis te vinden zijn. Ook is er de mogelijkheid om hagedissen te aaien of een slang vast te houden.

 

Rondleiding Grote Kerk

Breda grote kerk

De Grote of Onze Lieve Vrouwe Kerk van Breda is gebouwd tussen 1468 en 1509 in Brabants gotische stijl. In 2009 werd het 500-jarige jumbileum gevierd. Het is zeker de moeite waard om deze toren te beklimme via de wenteltrap. Er gaat een stadsgids met jullie mee die veel over het mooie bouwwerk kan vertellen. De omloop die op ongeveer 60 meter hoogte zit, biedt een geweldig uitzicht over het stadshart van Breda.

 

Bierproeverij

Breda Bierproeverij

In de enige nog echt werkende brouwerij in Breda kunt u zien hoe een biertje gemaakt wordt. Door middel van een rondleiding van een erkend bierbrouwer komt u te weten wat de fijne kneepjes van het vakmanschap zijn en hoe een lekker biertje gemaakt wordt. Natuurlijk wordt er niet alleen gekeken naar hoe het bier gemaakt wordt, u gaat na de rondleiding ook proeven. Het café beschikt over 125 verschillende bierspecialiteiten die u gaat proeven. Ook wordt u getest om te kijken of u kunt raden welke bieren u drinkt.

 

Kanotocht

Breda Kanotocht

Met de kanotocht beleven jullie Breda vanuit een heel ander perspectief. Tijdens de tocht ontdekken jullie prachtige plekjes in Breda. Niet alleen mooie gebouwen, monumenten en natuur langs het water. Jullie varen ook door prachtige natuurgebieden waar rust en kalmte heerst.

 

Museum of the Image

Breda Museum of the image

Tegenwoordig woorden we overspoeld met allerlei verschillende soorten beelden. In Breda bij het MOTI museum stellen ze zich continue de vraag: wat doet beeld met jou en wat doe jij met beeld? Het museum richt zich op relevante ontwikkelingen binnen beeldcultuur op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit wordt in beeld gebracht door tentoonstellingen, symposia, publicaties en de vaste collectie. Dit alles bij elkaar maakt de MOTI een creatieve ontmoetingsplek voor beeldmakers en kunstenaarts van nu.

 

 

zoeken

Echt Bredaas

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Breda en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag breda

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben een erg leuke en gezellige middag en avond gehad met ons team. Iedereen heeft het naar de zin gehad in Utrecht. We werden netjes ontvangen door twee personen van Uitjes en Eten. De uitleg was prima, het spel

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven