Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Bergen op Zooms

Uitjes en Eten heeft naast haar eigen assortiment ook wat extra`s dat toegevoegd kan worden aan een leuke dag in Bergen op Zoom. Willen jullie meer zien en doen in Bergen op Zoom kijk dan voor uitbreidingsmogelijkheden in onderstaand overzicht.

Ego Indoor Skiën en Wandklimmen

BergenZoom Ego Skieen

Altijd al willen leren skiën voordat u een wintersportreis boekt? Dat kan bij Ego indoor Skiën en Wandklimmen. Op de rolbaan kan lang achtereenvolgend geskied worden, ook is er een instructeur aanwezig die aanwijzingen kan geven. Naast de rolbaan voor het skiën is er ook een klimwand aanwezig. De wand is voorzien van verschillende routes, kunt u de top bereiken?

 

Brabantse Wal

BergenZoom brabantse wal

Ten zuiden van Bergen op Zoom vormt het heuvelgebied de Brabantse Wal de scheiding tussen het zeekleigebied van Zeeland en de zandgronden van Brabant. In dit gebied zijn veel verschillende soorten planten- en vogelsoorten te vinden. Ook een bezoekje waard is landgoed Mattemburgh die beschikt over Egels Theehuisjes, koetshuizen, Engelse en een Franse tuin en een grote vijver. Er kan hier lekker gewandeld worden en u kunt genieten van de mooie natuur.

 

Klimbos Brabantse Wal

BergenZoom klimmuur brabantse wal

Toch zin in meer actie? De Brabantse Wal beschikt ook over een mooi en uitdagend klimbos. Er zijn hier maar liefst zeven verschillende routes en 100 verschillende overgangen. De routes lopen op in moeilijkheidsgraad en gaat tot een hoogte van 3 tot 18 meter. Een echte aanrader voor sportievelingen en als je op zoek bent naar uitdagingen.

 

Sint Gertrudiskerk

BergenZoom sint gertrudiskerk

Aan de Grote Markt in Bergen op Zoom staat de Sint Gertrudiskerk ook wel bekend als de Peperbus. Deze kerk heeft zijn naam te danken aan de toren op de kerk. Op Vastenavond (de laatste avond van het carnaval) wordt de peperbus tot leven gebracht, de kerktoren is dan voorzien van een gezicht, kleding en handen. Wilt u een mooi uitzicht over Brabant en Zeeland? Dan is het beklimmen van de kerktoren zeker de moeite waard. U kunt genieten van dit prachtige uitzicht van mei t/m oktober.

 

Stadspaleis Markiezenhof

BergenZoom markiezenhof

In de 15e eeuw was Stadspaleis Markiezenhof het woonpaleis van de Heren en Markiezen van Bergen op Zoom. Tegenwoordig is het een museum en is het regionaal archief er gevestigd. Het museum laat de historie van stad en regio, de geschiedenis van de kermis zien. Het Markiezenhof is een prachtig gebouw dat zeker een bezoekje waard is.

 

Gallery & Art Photography

BergenZoom gallery art photography

Bij de Gallery & Art Photography komt u in aanraking met verschillende kunstvormen in de expositieruimte. In het pand zit het atelier van de eigenaar maar tevens ook zijn woning. Hedendaagse kunst met de focus op schilderkunst en fotografie van lokale tot aan internationale kunstenaars.

 

 

zoeken

Echt Bergen op Zooms

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Bergen op Zoom en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag bergen op zoom

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Het was een erg geslaagde dag; 30 juni! Voor zover ik gehoord heb heeft iedereen zich erg vermaakt met het Ik Hou van Holland spel. Het eten was goed, en in combinatie met het spel ook leuk. Alles namen jullie

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven