Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Apeldoorn

Uitjes en Eten heeft naast haar eigen assortiment ook een aantal extra activiteiten toegevoegd welke jullie uitje in Apeldoorn compleet maken. Hieronder staat een overzicht van deze uitbreidingsmogelijkheden.

Paleis ’t Loo

Apeldoorn paleis loo

Jullie kunnen een bezoek brengen aan Paleis ’t Loo en voor de echte leuke weetjes en feitjes kunnen krijgen jullie een rondleiding. Hierbij zullen allerlei weetjes verteld worden over Koninklijke Familie. Ook brengen jullie een bezoek aan de prachtige tuinen van het paleis. Een educatieve aanvulling op het gezellige uitje.

 

Glowgolf

Apeldoorn glow golf

Dit is dé leukste variatie op midgetgolf, namelijk Glow in the dark midgetgolf. In een overdekt minigolf baan zijn fluorescerende decors toegevoegd welke verlicht worden door blacklights. Dit maakt het slaan van een hole-in-one nog leuker!

 

Jachthuis Sint Hubertus

Apeldoorn jachthuis sint hubertus

Het Jachthuis is de voormalige verblijfplaats van het echtpaar Kröller-Müller, daarmee is het ook een van de belangrijkste gebouwen van Nederland. Het is gebaseerd op het Engelse Country House. Het is een prachtig oud en karakteristiek gebouw welke te herkennen is aan bijvoorbeeld de V-vorm van het gebouw. Daarnaast zijn er voor allerlei gelegenheden kamers te vinden in het huis. Met een rondleiding door het Jachthuis komt u achter allerlei informatie over het huis, de familie en de ontwerper.

 

Historisch treinritje over de Veluwe

Apeldoorn historisch treintje

Altijd al op een bijzondere manier vervoerd worden? Met het historische stoomtreintje rijden jullie van Apeldoorn naar Dieren en kunnen jullie intussen genieten van de prachtige natuur in de Veluwe. Er rijden een aantal stoomlocomotieven op de Koningslijn, welke van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij zijn. Zij hebben bedacht om deze lijn te houden, zodat een rijdend spoorwegmuseum gecreëerd wordt.

 

 

 

 

zoeken

Echt Apeldoorns

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Apeldoorn en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

Vlag apeldoorn

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Alleen maar tevreden mensen, wat wil je nog meer. Geen wanklank gehoord over het programma, het drinken, de organisatoren en het eten. Als jullie dit peil weten vast te houden dan zijn opvolgende groepen ook verzekerd van een zeer gezellige

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven