Bel ons088 - 800 8400

 

Naar het overzicht

 

Echt Antwerps

Benieuwd naar wat Antwerpen nog meer te bieden heeft naast de oude binnenstad? Uitjes en Eten maakt voor jullie een programma gecombineerd met een van de vele activiteiten in Antwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ruienwandeling

Antwerpen ruienwandeling

Hebben jullie de stad altijd al op een andere bijzondere manier willen ontdekken? Doe dit ondergronds, met de ruienwandelingen! Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

 

Brouwerijtour De Koninck

Antwerpen de koninck

Zijn jullie benieuwd naar de informatie en geschiedenis over de typisch Antwerpse biertjes? Tijdens de interactieve brouwerijtour worden jullie volledig ondergedompeld in de wereld van de Stadsbrouwerij. Er zijn verschillende themaruimtes waarbij jullie alles te weten komen over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Daarnaast mogen jullie het biertje natuurlijk ook nog proeven!

 

MAS – Museum aan de Stroom

Antwerpen MAS

Het MAS is meer dan een museum. Het is een pakhuis in het Eilandje, een bruisende wijk. Er worden verschillende verhalen over Antwerpen, de stroom, de haven en de wereld verteld en deze bevinden zich op de verschillende verdiepingen van het gebouw. Het museum heeft een uitgebreide collectie met ruim 500.000 museumstukken. Op de 10e verdieping kunt u genieten van een 360 graden panorama over de stad, de haven en de stroom.

 

Rondvaart over de Schelde

Antwerpen schelde

In combinatie met de activiteit, kunnen jullie er ook voor kiezen om de stad vanuit een ander oogpunt te bekijken. Vanaf het water in de dokken of de Schelde zie je de Antwerpse haven op een heel andere manier. Tijdens deze rondvaart komen jullie langs de reusachtige schepen, zien jullie hoe gigantisch groot de haven is en beleven jullie de bedrijvigheid bij de terminals.

 

Workshop Chocolade maken

Antwerpen chocola

In Antwerpen zijn er verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop chocolade maken. Er wordt jullie geleerd hoe chocolade gemaakt wordt en daarna mogen jullie het zelf proberen. Wordt een echte chocolademeester en maak de heerlijkste chocolade!

 

zoeken

Echt Antwerps

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Antwerpen en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag antwerpen

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Om het kort samen te vatten: wij hebben een super dag gehad!!!!!
 
Wat betreft service: ik heb voornamelijk contact gehad met Jaap Dijkstra en ik kan niet anders zeggen dan dat hij erg vriendelijk en behulpzaam is geweest. Ik had met hem ook monde

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven