Bel ons088 - 800 8400

Naar het overzicht

 

Echt Alkmaars

Zijn jullie benieuwd naar wat Alkmaar naast de prachtige binnenstad nog meer te bieden heeft? Bij Uitjes en Eten kan jullie spelprogramma gecombineerd worden met een bezoek aan één van de vele musea of bezienswaardigheden die Alkmaar rijk is. Ontdek allereerst de historische binnenstad met bijvoorbeeld Escape in the City, en geef dit een vervolg met een van de typische Alkmaarse activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Alkmaarse Grachtenrondvaart

Grachten Rondvaart

Gedurende het spelprogramma ontdekken jullie alle mooie plekjes van de Alkmaarse binnenstad. Ook benieuwd hoe Alkmaar eruit ziet vanaf de grachten? Met deze rondvaart ontdekt u Alkmaar van een andere kant. Samen met de kapitein, die u hierbij vertelt over historische panden en beelden, vaart u door de prachtige grachten van deze Kaasstad.

 

Rondleiding Beatles Museum

Beatles

Wie kent ze niet, de vier beroemdste mannen uit Liverpool. John, Paul, George en Ringo zijn met de Beatles nog steeds een van de grootste bands aller tijden. Gedurende de rondleiding kunnen jullie genieten van bijzondere geluid- en beeldopnamen, kunnen jullie zelf op de beroemde Abbey Road hoes verschijnen en kunnen jullie kijken naar diverse thematentoonstellingen. Kom met deze rondleiding dus alles te weten over deze legendarische band.

 

Bierproeverij Alkmaar

Bierproeverij alkmaar

Houdt u op z’n tijd van een biertje en bent u nieuwsgierig naar het gehele proces rondom dit heerlijke drankje? Met deze proeverij en rondleiding in 1 komt u alles te weten over bier. Van de geschiedenis tot het brouwproces, alles komt aan bod! Weet u eigenlijk wel waar u op moet letten tijdens het proeven? Na deze proeverij in ieder geval wel. Proost!

 

Clinic Baanwielrennen

Baanclinic

Zijn jullie sportief en altijd al benieuwd geweest naar hoe het is om op die schuine baan te rijden? Dan is deze clinic baanwielrennen perfect geschikt voor jullie groep. Deze clinic vind plaats op de 250 meter lange houten baan van het Sportpaleis in Alkmaar. Zonder versnellingen en remmen gaan jullie aan de slag en beleven jullie de kick van deze sport!

 

Hollands Kaasmuseum

Rondleiding kaasmuseum

Alles te weten komen over kaas? In het Alkmaarse Kaasmuseum in de Waag aan het Waagplein is dit mogelijk. Een echte koe tot kaas belevenis. Beleef het gehele proces van het melken tot aan het rijpen van de kaas. In 2014 werd dit museum heringericht en geopend door niemand minder dan Koning Willem Alexander. Na afloop van de rondleiding zullen jullie helemaal op de hoogte zijn van dit heerlijke product!

 

Rondleiding AZ stadion

AZ Stadion

Voetbalclub AZ werd in 2009 kampioen van Nederland. Normaal wordt dit feestje gevierd in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, maar de inwoners van Alkmaar mochten in 2009 het feestje vieren. Benieuwd hoe men dit voor elkaar heeft gekregen? Tijdens deze rondleiding ziet u alles van deze voetbaltempel. Van veld tot persruimte tot kleedkamer, gedurende de rondleiding zal ook u getuige worden van het echte AZ-gevoel.

 

zoeken

Echt Alkmaars

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Alkmaar en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

echt alkmaar

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben ons bedrijfsuitje geregeld in strandpaviljoen Zeezicht in IJmuiden. Ik kan zeggen dat wij een fantastische dag hebben gehad. Personeel van Zeezicht was klantvriendelijk en de begeleiders van Uitjes en Eten waren top! Behalve dat we prachtig weer hadden

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven