Bel ons088 - 800 8400

dordrecht personeelsuitjeVoor het personeelsuitje van mei kiest Uitjes en Eten ditmaal Dordrecht. Dordrecht is de oudste stad van Zuid-Holland maar nog altijd bruisend. In 2012 is de stad nog uitgeroepen tot evenementenstad van Nederland. Het staat vol met attracties, er zijn veel culturele activiteiten en genoeg historische gebouwen te bewonderen.

Komen jullie voor het personeelsuitje uit Rotterdam dan stappen jullie eenvoudig op de waterbus nabij de Erasmusbrug vervolgens laat u bij de laatste halte Dordrecht Merwekade afzetten.

Een unieke attractie in Dordrecht is de ark van Noach. Het grootste houten schip kan eenvoudig worden bereikt vanaf met een andere veerpont. Aan boord van de Ark leert u alles over het verhaal van Noach en hoe het leven aan boord er vroeger moet uit hebben gezien. U kunt verschillende levende dieren, zoals konijnen, geiten, paarden en walibis, tegen komen en diverse replicas van dieren bewonderen. Dit uitje in Dordrecht boekt u eenvoudig bij Uitjes en Eten.

Vanaf de pont van uit Rotterdam kunt u ook rechts aanhouden. U komt dan bij een wit gebouw. Bellevue Groothoofd. Dit hotel heeft een mooi uitzicht over het water en is een ideale plek om een bedrijfsuitje in Dordrecht te starten. Tijdens de uitjes lopen we langs de grachten, zien we de oud Hollandse aken in het water liggen. Tevens ontdek je oude magazijnen, zoals Stockholm, gebouwd in 1730.

Andere attracties zijn onder andere de Grote Kerk of Onze Lieve Vrouwekerk. Dit is de oudste van de stad. Deze kruisbasiliek is in Brabants Gotische stijl gebouwd. Als u goed kijkt naar de toren ziet u dat deze onvoltooid is. De vroegere markthal van Dordrecht is tegenwoordig het stadhuis. Vroeger werd het als Lakenhal gebruikt voor Vlaamse kooplieden die hier hun lakens verhandelden. De oude gevel van het stadhuis raakte het in de 19e eeuw kwijt. Hier voor in de plaats werd er een nieuwere gevel gebouwd, met trap en leeuwen.

Met onze spelprogramma’s en rondleidingen loopt u ook door de Vriessestraat. Deze straat staat bekend om een kwalitatief goed aanbod van kleine onafhankelijke winkeltjes.

Wilt u een compleet dagprogramma in Dordrecht organiseren vanuit Rotterdam dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een overzicht van onze losse personeelsuitjes in Dordrecht klikt u hier.

Bedrijfsuitje haarlem 3Een bijzonder afwisselende dagexcursie is om met het bedrijf een dagje af te reizen naar de historische stad Haarlem met eventueel een combinatie naar het strand van Zandvoort. Naast de culturele attracties van Haarlem is het heerlijk om lekker met het personeel een uitje aan het strand van Zandvoort te beleven.

Vanuit Amsterdam, is Haarlem met slechts 20 minuten per trein te bereiken en stap je uit bij de prachtige wachtruimtes op het station in de Art Nouveau-stijl. Loop vanaf het station naar het centrum van de stad, en na een korte wandeling kom je midden in het centrum van de oude stad op de prachtige Grote Markt. Vanaf hier starten de meeste bedrijfsuitjes in Haarlem.

Als je goed rondkijkt op de Grote Markt dan ontvouwt zich een groot deel van de geschiedenis van de stad. Goed zichtbaar is bijvoorbeeld de voorkant van de Grote Kerk uit de gotische periode, terwijl het prachtige stadhuis gebouw dateert uit de Renaissance. Tijdens een wandeling met Uitjes en Eten door de smalle, middeleeuwse straatjes blijf je je verbazen hoe machtig deze stad Haarlem in de Middeleeuwen geweest moet zijn.

Bedrijfsuitje Zandvoort2Haarlem wordt genoemd in de officiële documenten uit de 10e eeuw en dus veel ouder dan Amsterdam. Degenen die niet alleen geïnteresseerd zijn in het verleden, maar ook voor moderne kunst, kunnen in Haarlem perfect met het bedrijf vertoeven voor een echt cultureel uitje.

Van Haarlem nemen we later de trein naar Zandvoort. Binnen 15 minuten staan we met de blote voetjes in het zand voor onze strandactiviteiten Zandvoort. We kunnen een mooie wandeling maken met de GPS door de Kennemerduinen en na nog een enkele activiteiten op het strand van Zandvoort is het heerlijk genieten met een afsluitende BBQ.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben afgelopen zaterdag een heel gezellig uitje met elkaar gehad. Ik heb vele enthousiaste reacties gehad. Het was goed georganiseerd. Jullie waren er op tijd, wij helaas niet maar met wat kleine aanpassingen, verliep het verder prima zonder dat

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven