Bel ons088 - 800 8400

UitjesenEten.nl heeft een sfeervolle, uitdagende en geheel op maat gemaakte teambuilding voor ons diverse en internationale gezelschap samengesteld onder de titel 'Who is the rat?' Goed inspelend op het moment en enthousiasmerend naar onze gasten toe heeft het team het geweldig gedaan. Het was een unieke manier om iets van de stad Amsterdam aan onze gasten te laten zien terwijl zij ook werden uitgedaagd om samen te werken (of tegen te werken in de rol van de rat). De onthulling bleek verrassend en verbroederend en de foto's tijdens het spel geven ons een onuitwisbare herinnering aan de leuke middag met UitjesenEten.nl.

Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren, het liep vanaf het begin al heel flexibel, want het aanpassen van de verschillende restaurants was geen enkel probleem. De ontvangst en begeleiding van het programma Bikken en Klikken door Roy Boersma was ook helemaal goed. Wat betreft de restaurants was het ook allemaal goed verzorgd. Wij waren helemaal tevreden met de samenwerking.

Het was een erg geslaagde dag; 30 juni! Voor zover ik gehoord heb heeft iedereen zich erg vermaakt met het Ik Hou van Holland spel. Het eten was goed, en in combinatie met het spel ook leuk. Alles namen jullie over, dus zelfs wij hebben veel lol gehad en geen geregel. Ik zal jullie naam onthouden en wie weet tot ziens!

We hebben genoten! Begeleiders Martine en Jelle hebben de samenstelling van de groep uitstekend aangevoeld en zijn van start gegaan met het vermaken van de kinderen om ze aan elkaar te laten wennen. Goed plan, en ook prettig (kan ik me zo voorstellen) voor degenen die geen (jonge) kinderen hebben (overgrote merendeel). De kinderen hebben het uitstekend naar hun zin gehad. Dat geldt ook voor de volwassenen. Leuke spelelementen, uitstekende sfeer en prima begeleiding. Echt een lekkere BBQ, goede voorziening van drankjes en hapjes. Kortom, we zijn zeer tevreden! Ik wil jullie dan ook bedankt voor een zeer geslaagde dag!

Uitjes en Eten bedankt voor deze super middag! Alles was tot in de puntjes geregeld tot zelfs het weer aan toe. Het heeft zeker een goede start geweest van onze afdeling. Tot en volgende keer!

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het allemaal erg naar onze zin gehad, leuke opdrachten en goed eten. De collega's vonden het allemaal erg leuk en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie en mochten

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven