Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Alkmaar 3

Uitjes en Eten organiseert door heel Nederland verschillende puzzeltochten. Aan de hand van een puzzeltocht ontdekt u plekjes in de stad waarvan u niet wist dat ze bestaan. Tijdens de puzzeltocht komen er verschillende opdrachten aan bod en gaat u opzoek naar de antwoorden die u tijdens de route tegenkomt. Uiteraard zijn er ook een aantal onderdelen waar jullie als team zelf een creatieve invulling aan moeten geven. Mogelijke puzzeltochten zijn bijvoorbeeld Wie is de Rat? waar bij de Rat probeert de boel te saboteren, StadsGamen waar bij de GPS de basis vormt of juist Escape in the City waar jullie geketend met handboeien door de stad lopen. Waar u ook voor kiest, wij maken er een feestje van!

Alles om de strijd voor de felbegeerde trofee! Welk team weet het beste samen te werken en scoort de meeste punten, is het snelst of het origineelst? De begeleider van Uitjes en Eten zorgt er voor dat de puzzeltocht tot in de puntjes goed geregeld wordt zodat u alle tijd heeft om te genieten. Uiteraard geniet u tijdens de puzzeltochten ook van heerlijk eten en drinken in sfeervolle restaurants!

Onderstaand een selectie van onze puzzeltochten. Voor een compleet overzicht, kijk hier.

StadsGamen

StadsGamen

Een interactieve puzzeltocht waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderende puzzeltocht waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
13 ico

Steps In The City

Puzzeltocht door de stad per step met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad. Dat is de puzzeltocht Levend Monopoly.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele puzzeltocht waar filmopdrachten in teamverband worden uitgevoerd! Ontdek de stad in combinatie met eten en drinken! Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannende puzzeltocht in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke wandel puzzeltocht door de stad met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een uitdagende puzzeltocht waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben afgelopen zaterdag een heel gezellig uitje met elkaar gehad. Ik heb vele enthousiaste reacties gehad. Het was goed georganiseerd. Jullie waren er op tijd, wij helaas niet maar met wat kleine aanpassingen, verliep het verder prima zonder dat

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven