Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Utrecht

Utrecht is de stad bij uitstek voor een leuke en gezellige puzzeltocht. Uitjes en Eten biedt dan ook verschillende puzzeltochten aan. Een wandelpuzzeltocht zoals Bikken en Klikken, GPS tocht zoals Stadsgamen of steppuzzeltocht Steps in the City. Het is allemaal mogelijk in Utrecht.

Natuurlijk wordt tijdens zo'n puzzeltocht niet voorbij gegaan aan de typische Utrechtse bezienswaardigheden en wordt er heerlijk gegeten en gedronken.

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iederen puzzeltocht in Utrecht een succes wordt.

Uitjes en Eten maakt graag een offerte op maat en kijkt met u mee naar de mogelijkheden!

Een selectie van onze puzzeltochten in Utrecht staan hier onder beschreven. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze Utrechtse puzzeltochten.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannende puzzeltocht in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is en geniet ondertussen van het prachtige Utrecht.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken door Utrecht

Een leuke puzzeltocht door Utrecht met doe- en denk opdrachten. Vind de foto-opdrachten en strijd in teams om de Bikken en Klikken trofee. Plezier is gegarandeerd!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Utrecht. Daarnaast is het eten en drinken natuurlijk ook perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken tijdens deze puzzeltocht!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS puzzeltocht is een wandelroute met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van Utrecht leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly in Utrecht

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie door Utrecht om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten. Kortom, een leuke puzzeltocht!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een uitdagend spel waarbij het hele team geketend met handboeien door Utrecht op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is de gekste puzzeltocht van Utrecht.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City door Utrecht

Een puzzeltocht per step met uitdagende doe- denk en behendigheidsopdrachten door hartje Utrecht! Geniet samen van de prachtige stad en het lekkere eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderende puzzeltocht waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanningen! Werk met het team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is en bekijk de binnenstad van Utrecht van alle kanten!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Utrechts

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Utrecht en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag utrecht

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

In één woord "klasse". We hebben genoten met z'n allen. Ook de complimenten voor de begeleiding. Ik zal beslist nog een keer bij jullie aankloppen. Voor herhaling vatbaar dus.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven