Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Amsterdam

In Amsterdam hebben wij vele verschillende puzzeltochten. Onze programma's varieren van Escape in the City tot Levend Monopoly van Wie is de Rat? tot StadsGamen. U bepaalt de invulling van jullie puzzeltocht. Of dit nu lopend, op de fiets of zelfs op de step is, tijdens onze puzzeltochten leert u Amsterdam goed kennen.  

De puzzeltochten kunnen compleet op maat worden gemaakt en zo kunnen jullie op een leuke manier kennis maken met de hoofdstad van Nederland! Kiezen jullie voor een route door de Oude Binnenstad? Of liever de Jordaan? Bij onze puzzeltochten staat plezier maken centraal!

Ontdekken, samenwerken en heerlijk eten en drinken kenmerken de puzzeltochten in Amsterdam van Uitjes en Eten. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedere puzzeltocht in Amsterdam een succes wordt. Uitjes en Eten maakt graag een offerte op maat en denkt met u mee!

Onderstaand een selectie van onze puzzeltochten in Amsterdam. Voor een compleet overzicht, kijk dan hier.

10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie tijdens deze puzzeltocht door Amsterdam om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten. Kortom, een leuke puzzeltocht!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
13 ico

Steps In The City door Amsterdam

Een puzzeltocht per step met uitdagende doe- denk en behendigheidsopdrachten door hartje Amsterdam! Geniet samen van de prachtige stad en het lekkere eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Amsterdam. Daarnaast is het eten en drinken natuurlijk ook perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken tijdens deze puzzeltocht!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego in Amsterdam

Zinderende puzzeltocht waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanningen! Werk met het team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is en bekijk de binnenstad van Amsterdam van alle kanten!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS puzzeltocht is een wandelroute met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van Amsterdam leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City door Amsterdam

Een uitdagend spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de binnenstad van Amsterdam op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is de gekste puzzeltocht van Amsterdam.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke puzzeltocht door het prachtige Amsterdam met doe- en denk opdrachten. Vind de foto-opdrachten en strijd in teams om de Bikken en Klikken trofee. Plezier is gegarandeerd!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannende puzzeltocht in teamverband door Amsterdamwaarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is en geniet ondertussen van het prachtige Amsterdam.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Amsterdams

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Amsterdam en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag amsterdam

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

We hebben een heerlijke tijd gehad dankzij jullie organisatie. De contacten om informatie in te winnen over de mogelijkheden bij jullie waren erg prettig. Afspraken werden duidelijk en direct bevestigd.
Ook toen mijn collega op het laatste moment ziek werd en

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven