Bel ons088 - 800 8400

Puzzeltocht_Alkmaar

Een puzzeltocht door de bruisende binnenstad van Alkmaar, dé kaasstad van Nederland! Lopend bij Wie is de Rat?, varend door de grachten bij Bootje Bikken en Klikken of met de step tijdens de puzzeltocht Steps in the City. Bij Uitjes en Eten kan het allemaal als invulling voor een gezellige puzzeltocht in Alkmaar. In Alkmaar kunt u tegelijk de prachtige historie van de stad ontdekken en de oude en nieuwe binnenstad bekijken! Ook zijn er vele lekkere restaurants. Een puzzeltocht in Alkmaar heeft dus voor iedereen wat leuks.

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Een puzzeltocht combineren met een dinerspel of een leuke workshop? Dat kan natuurlijk ook! Waar u ook voor kiest, onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elke puzzeltocht in Alkmaar een succes wordt.

Onderstaand een selectie van onze puzzeltochten in Alkmaar. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze puzzeltochten in Alkmaar.

13 ico

Steps In The City

Een puzzeltocht per step met uitdagende doe- denk en behendigheidsopdrachten door hartje Alkmaar! Geniet samen van de prachtige stad en het lekkere eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City door Alkmaar

Een uitdagende puzzeltocht waarbij het hele team geketend met handboeien door de binnenstad van Alkmaar op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is de gekste puzzeltocht van Alkmaar.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel als invulling van jullie puzzeltocht! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie door Alkmaar om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten. Kortom, een leuke puzzeltocht!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Alkmaar. Daarnaast is het eten en drinken natuurlijk ook perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken tijdens deze puzzeltocht!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego in Alkmaar

Zinderende puzzeltocht waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanningen! Werk met het team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is en bekijk de binnenstad van Alkmaar van alle kanten!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS puzzeltocht is een wandelroute met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van Alkmaar leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat in Alkmaar?

Spannende puzzeltocht in teamverband door Alkmaar waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is en geniet ondertussen van het prachtige Alkmaar.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke puzzeltocht door het prachtige Alkmaar met doe- en denk opdrachten. Vind de foto-opdrachten en strijd in teams om de Bikken en Klikken trofee. Plezier is gegarandeerd!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Alkmaars

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Alkmaar en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

echt alkmaar

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het allemaal erg naar onze zin gehad, leuke opdrachten en goed eten. De collega's vonden het allemaal erg leuk en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie en mochten

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven