Bel ons088 - 800 8400

Introfotordam

Rotterdam, de stad die bekend staat om zijn haven en de ultieme locatie voor een personeelsuitje. Uitjes en Eten regelt uw personeelsuitje Rotterdam tot in de puntjes. Deze stad is zeker een bezoek waard met de Euromast, Markthal, de moderne architectuur en de cruiseschepen heeft Rotterdam natuurlijk fantastsiche bezienswaardigheden. Maar dat is lang niet alles, met de personeelsuitjes van Uitjes en Eten ontdekt u alles wat deze stad heeft te bieden.

In het centrum zijn vele gezellige cafe's en restaurants te vinden. Uitjes en Eten organiseert uw uitje met een leuk spelprogramma en heerlijk eten en drinken. Ontdek de stad Rotterdam met Wie is de Rat, Stadsgamen of geniet van een heerlijk diner met een dinerspel.

Tijdens uw uitje is plezier het belangrijkste. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje een daverend succes wordt, een dag om nooit te vergeten.

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje in Rotterdam? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste personeelsuitjes.

3 ico

Bikken en Klikken

Een leuk personeelsuitje door Rotterdam met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Rotterdam tijdens een personeelsuitje. Uiteraard is het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Dinerslag is een veelzijdig personeelsuitje in Rotterdam. Het dinerspel speelt zich af in een restaurant. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse personeelsuitje van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel tijdens dit te gekke personeelsuitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door Rotterdam om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een workshop vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Een heerlijk personeelsuitje voor jong en oud. Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel!

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit personeelsuitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS ontdekkkingstocht is een personeelsuitje met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van de stad leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
 


Voor een selectie al onze personeelsuitjes en andere arrangementen in Rotterdam, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Rotterdams

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Rotterdam en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag rotterdam

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Alleen maar tevreden mensen, wat wil je nog meer. Geen wanklank gehoord over het programma, het drinken, de organisatoren en het eten. Als jullie dit peil weten vast te houden dan zijn opvolgende groepen ook verzekerd van een zeer gezellige

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven