Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Haarlem

Wie is de Rat?, Levend MonopolyJongens tegen de Meisjes en Popart Portret Schilderen zijn slechts een greep van de mogelijkheden voor de invulling van uw personeelsuitje in Haarlem. Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Haarlem heeft een rijke geschiedenis en heeft een aantrekkelijke monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en is daarom uitermate geschikt voor een gezellig personeelsuitje.

Haarlem staat bekend als de Lekkerste Stad van Nederland. Speel hier een leuk spel zoals Crazy 88 met supergekke en originele filmopdrachten of ga een interactief stadsontdekkingsavontuur door middel van een GPS Tocht.

Er is een veelheid aan restaurants, proeflokalen, bistro's, cafe's en gezellige terrasjes. In Haarlem kunnen jullie genieten, ontdekken, samenwerken en met elkaar heerlijk eten. Wij organisteren met veel plezier en enthousiasme vele leuke en originele personeelsuitjes in Haarlem. Uitjes en Eten doet dit al vele jaren. Onze ervaren en gedreven begeleiders maken van jullie personeelsuitje een groot succes!

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje in Haarlem? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste personeelsuitjes.

StadsGamen

StadsGamen

Een interactief stadsontdekkingsspel waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten. Een veelzijdig personeelsuitje voor jong en oud!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend personeelsuitje in Haarlem in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit personeelsuitje betaat uit diverse behendigheidspelletjes en is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een uitdagend personeelsuitje in Haarlem waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste personeelsuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend personeelsuitje in Haarlem waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
13 ico

Steps In The City

Personeelsuitje per step door Haarlem met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Het personeelsuitje Fun en Feest is een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest!

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 Voor een selectie al onze personeelsuitjes en andere arrangementen in Haarlem, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Volgend uitje zullen we zeker aan jullie denken.Iedereen was ook zeer te spreken over de gastheer.

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven