Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje afdelings uitje

Gorinchem wordt vaak uitgesproken als Gorcum en dat heeft menig buitenlandse toerist al in de problemen gebracht. Aan het eind van de 13e eeuw werden rond de nederzetting wallen opgeworpen als doel hadden Gorinchem te beschermen tegen de overheersing van de buurstaten Holland en Gelre. Halverwege de 14e eeuw werden de wallen versterkt met stenen muren met zeven poorten en 23 torens. Deze stadswal is aan het eind van de 16e eeuw vervangen door een nieuwe vestingwal die een stuk verder uit het centrum lag en waardoor de stad tweemaal zo groot werd. Op een speelse wijze kunnen jullie deze stad leren kennen door een personeelsuitje zoals Wie is de Rat?, Bikken en Klikken of Escape in the City!

In Gorinchem kunnen jullie genieten van de leukste personeelsuitjes waar in ontdekken, samenwerken en met elkaar heerlijk eten centraal staat. Wij organisteren met veel plezier en enthousiasme vele leuke en originele personeelsuitjes in Gorinchem. Uitjes en Eten doet dit al vele jaren. Onze ervaren en gedreven begeleiders maken van jullie personeelsuitje een groot succes!

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje in Gorinchem? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste personeelsuitjes.

thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend personeelsuitje waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
10 ico

Levend Monopoly in Gorinchem

Leuke variant op het klassieke bordspel als personeelsuitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door Gorinchem om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Hét afdelingsuitje Fun en Feest is een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest!

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend afdelingsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Gorinchem op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een afdelingsuitje vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel!

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Gezellig en veelzijdig afdelingsuitje voor jong en oud in Gorinchem. Creëer de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat!

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Gorinchem en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken! Een veelzijdig personeelsuitje.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 Voor een selectie al onze personeelsuitjes en andere arrangementen in Gorinchem, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben op 7 juli een super leuke dag gehad met ons team. We hebben erg geluk gehad met het weer, wat gewoon super goed was die dag. Verder hadden jullie ook alles goed geregeld. De begeleiding was goed, de

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven