Bel ons088 - 800 8400

bedrijfuitje rondleidingenPersoneelsuitjes in Dordrecht? De noordelijk gelegen stad, Dordrecht, biedt vele mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Belangrijke bezienswaardigheden in Dordrecht zijn bijvoorbeeld de rivierkade bij de Groothoofdspoort, de Grote Kerk met zijn onvoltooide toren en, ongebruikelijk in Nederland, zijn stenen overwelving. Er zijn vele mogelijkheden voor de invulling van jullie personeelsuitje zoals bijvoorbeeld een uitdagende GPS Tocht.

In Dordrecht kunnen jullie genieten, ontdekken, samenwerken en met elkaar heerlijk eten. Wij organisteren met veel plezier en enthousiasme vele leuke en originele personeelsuitjes in Dordrecht. Liever iets binnen? Geen probleem! De dinerspelen van Uitjes en Eten leent zich hier perfect voor. Onze ervaren en gedreven begeleiders maken van jullie personeelsuitje een groot succes!

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje in Dordrecht? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste personeelsuitjes.

StadsGamen

StadsGamen

Een interactief personeelsuitje in de vorm van een stadsontdekkingsspel waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend personeelsuitje in Dordrecht in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze leuke stadsuitjes voor de invulling van jullie personeelsuitje. Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel als personeelsuitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de Dordrecht om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend personeelsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
96/15_ico

Weerwolven Diner

Spannend personeelsuitje waarbij de weerwolven, de burgers verslinden en de burgers, de weerwolven verbranden. Natuurlijk onderbroken door heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd tijdens dit personeelsuitje. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 Voor een selectie al onze personeelsuitjes en andere arrangementen in Dordrecht, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Dordrechts

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Dordrecht en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag dordrecht

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Ik heb begrepen van de collega's die meewaren dat het erg leuk was. De tocht vonden ze erg boeiend en bracht ze naar leuke plaatsen waar ze normaliter nooit waren gekomen. Over de begeleiders waren ze ook erg enthousiast en

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven