Bel ons088 - 800 8400

IntrofotoUw personeelsuitje in Den Bosch wordt geregeld door Uitjes en Eten. Wij zorgen ervoor dat uw personeelsuitje tot in de puntjes wordt geregeld. Deze sfeervolle, historische stad heeft enorm veel te bieden. Tijdens onze stadspellen ontdekt u de mooiste plekjes van deze stad. Denk bijvoorbeeld aan Levend Stratego, Bikken en Klikken, Crazy 88 en nog veel meer!

Uitjes en Eten zorgt voor een onvergetelijk personeelsuitje. U hoeft nergens meer aan te denken, het enige wat u moet doen is lekker genieten! Kijk dus snel naar de mogelijkheden die Uitjes en Eten biedt om van uw personeelsuitje een onvergetelijke dag te maken. Liever een binnenprogramma? Geen probleem. Onze dinerspelen sluiten hier uitstekend op aan. Denk hierbij aan een gezellige PubQuiz of misschien wel het zenuwslopende Minute to Win it!

Alle personeelsuitjes die wij bieden, kunnen gecombineerd worden met heerlijk eten en drinken. Wat is er nou gezelliger dan met alle collega's lekker te genieten van een hapje en een drankje tijdens uw personeelsuitje in Den Bosch? Uitjes en Eten werkt samen met verschillende restaurants in Den Bosch en zorgt er dus voor dat u van een heerlijk hapje en drankje kan genieten.

Onze begeleiders zorgen ervoor dat uw personeelsuitje perfect zal verlopen. Hieronder vindt u een greep uit onze personeelsuitjes Den Bosch. Voor meer personeelsuitjes in deze fantastische stad, klik dan hier

Budget Uitje

Budget Uitje

Iets minder budget? Kies dan voor ons Budget programma als invulling van jullie personeelsuitje. Kies één van onze leuke activiteiten in de middag. Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Den Bosch tijdens uw personeelsuitje. Uiteraard is het eten en drinken tussen de spelrondes door natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse spel van Uitjes en Eten. Een personeelsuitje waar iedereen plezier aan kan beleven. De spelrondes worden gecombineerd met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! En dat als invulling van jullie personeelsuitje! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie door Den Bosch om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Dat is waar het personeelsuitje Minute to Win it voor staat. Diverse behendigheidspelletjes komen aan bod. Verdeel deze activiteiten op kwaliteit van de deelnemers. Het programma wordt afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Oren en ogen open houden tijdens dit spannende personeelsuitje in Antwerpen. Wie is de Rat staat voor samenwerken, spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Geketend met handboeien door het centrum van Antwerpen? Dit personeelsuitje is een echte hersenkraker waarbij jullie op zoek gaan naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Typisch Den Bosch

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Den Bosch en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag den bosch

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben en hele leuke middag/avond gehad. Wij vonden het helemaal super dat jullie een paraplu kwamen brengen. Een hele dikke pluim voor jullie en nogmaals BEDANKT.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven