Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Breda

Personeelsuitje Breda voor een all-in prijs! Uitjes en Eten verzorgd uw uitje tot in de puntjes. Deze gezellige, sprankelende stad met een enorm sfeervol en historisch stadshart is ideaal voor uw personeelsuitje, workshop of dinerspel!

U hoeft nergens meer naar om te kijken, Uitjes en Eten zorgt ervoor dat u de gehele dag volop kan genieten. Breda is een hele veelzijdie stad waardoor er volop keus is in onze spelprogramma's. Kiest u voor Wie is de Rat, of past Bikken en Klikken beter bij u? Misschien geeft u de voorkeur aan een leuk dinerspel. Alles kan bij Uitjes en Eten!

Onze begeleiders zorgen ervoor dat uw personeelsuitje Breda fantastisch wordt. Van ontvangst tot afsluiting en van spelprogramma tot catering, wij regelen alles voor u.

Hieronder vindt u een greep uit de personeelsuitjes in Breda. Zit uw uitje er niet tussen? Klik dan hier voor meer personeelsuitje in Breda. 

thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend personeelsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Ontdekkingstocht door Breda per step met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten, geniet samen met lekker eten en drinken. Een perfect en veelzijdig personeelsuitje!

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Zinderend personeelsuitje in Breda waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief stadsontdekkingsspel waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten. Dit personeelsuitje wordt gecombineerd met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze leuke stadsuitjes voor de invulling van jullie personeelsuitje. Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Op zoek naar een veelzijdig personeelsuitje? Wie is de Rat? in Breda is een spannend spel in teamverband waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit personeelsuitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Bredaas

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Breda en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag breda

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het allemaal erg naar onze zin gehad, leuke opdrachten en goed eten. De collega's vonden het allemaal erg leuk en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie en mochten

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven