Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje AntwerpenUitjes en Eten organiseerd voor u het perfecte personeelsuitje Antwerpen. Op zoek naar een leuk personeelsuitje? Wij nemen al het werk voor u uit handen. Daarbij is Antwerpen ook nog is een fantastische stad voor uw personeelsuitje.

Deze culturele stad, gelegen in het mooie Belgie, beschikt over een sfeervolle uitstraling. Perfect dus voor uw personeelsuitje Antwerpen. Er is keuze uit verschillende spelprogramma's zoals een stadswandeling, strategische spelen, GPS tochten en nog veel meer! Deze stad bied alle mogelijkheden voor het perfecte personeelsuitje Antwerpen.

Uitjes en Eten heeft tal van activiteiten om uw personeelsuitje tot een succes te maken. Dit gaat van de leukste stadsuitje in het centrum tot aan de leukste Dinerspellen in een gezellig restaurant. Hierbij zorgt onze begeleider er uiteraard voor dat uw bedrijfsuitje vlekkeloos verloopt.

Wij regelen niet alleen uw spelprogramma. Naast de leukste spelprogramma's regelen wij ook de lekkerste catering. Hieronder vindt u een selectie de mogelijkheden in Antwerpen. Meer personeelsuitjes in Antwerpen? Kijk dan hier.

thumb escape klein

Escape In The City

Een spannende ontdekkingstocht waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste personeelsuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Per step door Antwerpen? Dat kan bij Uitjes en Eten! Tijdens dit personeelsuitje komen uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten aanbod. Geniet tussen de spelrondes door van heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Het zinderende bordspel komt tot leven! Het vinden van de vlag zorgt tijdens dit personeelsuitje voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
The Ball

The Ball

Een spectaculaire activiteit waarbij jullie met een mega-bal door de stad ludieke opdrachten vervullen. Bij dit personeelsuitje staat teambuilding en plezier centraal!

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Tijdens dit personeelsuitje gaan jullie gewapend met een GPS op zoek naar verborgen klikopdrachten in het centrum van Antwerpen. Onderweg komen er ook nog andere spelonderdelen aan bod waar jullie extra punten mee kunnen scoren voor de overwinning! 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Diverse behendigheidspelletjes is de basis van het personeelsuitje Minute to Win it. Een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Kijk goed naar elkaar en kom er achter wie de rat is! Werk goed samen tijdens dit personeelsuitje maar houd je oren en ogen open. De Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Geniet tussen de spelrondes ook van een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Antwerps

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Antwerpen en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag antwerpen

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren, het liep vanaf het begin al heel flexibel, want het aanpassen van de verschillende restaurants was geen enkel probleem. De ontvangst en begeleiding van het programma Bikken en Klikken door Roy Boersma

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven