Bel ons088 - 800 8400

Detailhandel Nederland organiseert tweejaarlijks de unieke verkiezing 'Beste Binnenstad' van Nederland. Dit is dé kans voor gemeenten om te laten zien wat zij doen om hun binnenstad zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Nu zijn wij natuurlijk ontzettend trots dat een aantal van de steden waar wij onze bedrijfsuitjes organiseren zijn genomineerd voor Beste Binnenstad van Nederland 2011-2013. De steden die wij aandoen die zijn genomineerd zijn; In de categorie dorpskernen is dit Schagen. In de categorie 'Middelgrote Steden' is dit Gouda en als laatste in de categorie 'Grote Steden' zijn Tilburg, Haarlem en Eindhoven genomineerd.

Boek nu snel of groepsuitje of teamuitje in een genomineerde stad of natuurlijk in één van de vele andere steden die wij aanbieden en wij zullen er een fantastische dag van maken.

Het landelijk opererende Uitjes en Eten uit Warmenhuizen is disndag 21 juni jl. in Rotterdam uitgeroepen tot het Jong MKB bedrijf van Nederland 2011. De award werd uitgereikt door het hoofd van de jury, Annemarie van Gaal.

Uit 5 landelijk genomineerde bedrijven werd Uitjes en Eten als beste verkozen. In een volle zaal presenteerde eigenaar Jaap Dijkstra zijn bedrijf vol overgave. De jury was onder de indruk van de vele creatieve programma's, de website structuur, het gezonde financiële beleid en de maatschappelijke betrokkenheid.

Jaap Dijkstra en zijn medewerkers zijn ongelofelijk trots met de winst van deze award en beschouwen het als een mijlpaal in het korte bestaan van Uitjes en Eten.nl

 

Meest populaire uitjes

Escape in the City

Escape in the City

Een hilarisch spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
App in the City

App in the City

Ga op zoek naar de rijkdommen in de binnenstad van jullie favoriete stad. Dit doen jullie aan de hand van de speciaal ontwikkelde Uitjes en Eten App. Ontdek de verborgen opdrachten en laat je verrassen op deze interactive ontdekkingstocht!

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Escape Diner

Escape Diner

'Escapes' zijn dé rage van dit moment. Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en criptische aanwijzigingen om te 'ontspannen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
PubQuiz

PubQuiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Wij Houden Van Holland Dinerspel

Wij Houden Van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Crazy 88

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen

zoeken

Referenties van klanten

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven