Bel ons088 - 800 8400

Detailhandel Nederland organiseert tweejaarlijks de unieke verkiezing 'Beste Binnenstad' van Nederland. Dit is dé kans voor gemeenten om te laten zien wat zij doen om hun binnenstad zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Nu zijn wij natuurlijk ontzettend trots dat een aantal van de steden waar wij onze bedrijfsuitjes organiseren zijn genomineerd voor Beste Binnenstad van Nederland 2011-2013. De steden die wij aandoen die zijn genomineerd zijn; In de categorie dorpskernen is dit Schagen. In de categorie 'Middelgrote Steden' is dit Gouda en als laatste in de categorie 'Grote Steden' zijn Tilburg, Haarlem en Eindhoven genomineerd.

Boek nu snel of groepsuitje of teamuitje in een genomineerde stad of natuurlijk in één van de vele andere steden die wij aanbieden en wij zullen er een fantastische dag van maken.

Het landelijk opererende Uitjes en Eten uit Warmenhuizen is disndag 21 juni jl. in Rotterdam uitgeroepen tot het Jong MKB bedrijf van Nederland 2011. De award werd uitgereikt door het hoofd van de jury, Annemarie van Gaal.

Uit 5 landelijk genomineerde bedrijven werd Uitjes en Eten als beste verkozen. In een volle zaal presenteerde eigenaar Jaap Dijkstra zijn bedrijf vol overgave. De jury was onder de indruk van de vele creatieve programma's, de website structuur, het gezonde financiële beleid en de maatschappelijke betrokkenheid.

Jaap Dijkstra en zijn medewerkers zijn ongelofelijk trots met de winst van deze award en beschouwen het als een mijlpaal in het korte bestaan van Uitjes en Eten.nl

 

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Uitjes en Eten bedankt voor deze super middag! Alles was tot in de puntjes geregeld tot zelfs het weer aan toe. Het heeft zeker een goede start geweest van onze afdeling. Tot en volgende keer!

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven