Bel ons088 - 800 8400

Detailhandel Nederland organiseert tweejaarlijks de unieke verkiezing 'Beste Binnenstad' van Nederland. Dit is dé kans voor gemeenten om te laten zien wat zij doen om hun binnenstad zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Nu zijn wij natuurlijk ontzettend trots dat een aantal van de steden waar wij onze bedrijfsuitjes organiseren zijn genomineerd voor Beste Binnenstad van Nederland 2011-2013. De steden die wij aandoen die zijn genomineerd zijn; In de categorie dorpskernen is dit Schagen. In de categorie 'Middelgrote Steden' is dit Gouda en als laatste in de categorie 'Grote Steden' zijn Tilburg, Haarlem en Eindhoven genomineerd.

Boek nu snel of groepsuitje of teamuitje in een genomineerde stad of natuurlijk in één van de vele andere steden die wij aanbieden en wij zullen er een fantastische dag van maken.

Het landelijk opererende Uitjes en Eten uit Warmenhuizen is disndag 21 juni jl. in Rotterdam uitgeroepen tot het Jong MKB bedrijf van Nederland 2011. De award werd uitgereikt door het hoofd van de jury, Annemarie van Gaal.

Uit 5 landelijk genomineerde bedrijven werd Uitjes en Eten als beste verkozen. In een volle zaal presenteerde eigenaar Jaap Dijkstra zijn bedrijf vol overgave. De jury was onder de indruk van de vele creatieve programma's, de website structuur, het gezonde financiële beleid en de maatschappelijke betrokkenheid.

Jaap Dijkstra en zijn medewerkers zijn ongelofelijk trots met de winst van deze award en beschouwen het als een mijlpaal in het korte bestaan van Uitjes en Eten.nl

 

Meest populaire uitjes

Strand Sport En Spel

Strand Sport En Spel

Een teamspel op het strand met een licht competitief karakter. Daarna lekker met z'n allen aan de borrel met een heerlijke BBQ.

Vanaf

€ 27,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 15 personen
Escape Diner

Escape Diner

NIEUW in 2016! 'Escapes' zijn dé rage van dit moment. Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en criptische aanwijzigingen om te 'ontspannen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Escape on the Beach

Escape on the Beach

 Een heerlijk teamspel op het strand! Spanning, uitdaging, concentratie en samenwerken. Dat is waar Escape on the Beach om draait.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 15 personen

zoeken

Referenties van klanten

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven