Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje groeps activiteitenDrink je koffie op, doe je jas aan, neem je tas mee, zet je computer uit, schakel de telefoon door en zet de mail op auto-reply! Kortom: leg al het werk neer, het is tijd om weg te gaan.

Iedere 2e vrijdag van september is het namelijk Nationale Bedrijfsuitjes Dag. De dag dat je samen met je collega's het werk neerlegt en gaat genieten van een bedrijfsuitje. 

Nationale Bedrijfsuitjes Dag is bedacht door Radio 3FM. Als jij het radiostation vertelt welk grandioos stoer bedrijfsuitje je hebt bedacht, dan komt 3FM langs om live vanuit jouw bedrijf een uitzending te maken. Bovendien krijgt jouw zaak de stempel het Stoerste Bedrijf van Nederland. En dat wordt dezelfde nog beloond met diverse optredens van bekende artiesten.

Bedrijvend Nederland gaat massaal het werk neerleggen op de tweede vrijdag van september. Ideaal zo vlak voor het weekend. Maar ja, 'Stoerste Bedrijf' heten zou natuurlijk de kroon op het bedrijsuitje zijn.

Misschien heeft u al bedacht wat u dit jaar met uw medewerkers gaat ondernemen? Wellicht wordt het de GPS menutocht en lekker uit eten, een sportief teambuilding outdoor programma, Crazy 88 of Wie is de Rat Aan Tafel? Ook dit jaar organiseert Uitjes en Eten het leukste bedrijfsuitje voor, na en tijdens Nationale Bedrijfsuitjes Dag!

Ter inspiratie hebben wij hieronder voor u een aantal mogelijke invullingen voor de Nationale Bedrijfsuitjes Dag opgesomd. Meer uitjes zien? Kijk dan hier.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend spel als invulling voor de Nationale Bedrijfsuitjes Dag? Bij Wie is de Rat? gaan jullie in teamverband de strijd met elkaar aan waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Dit kan tijdens de Nationale Bedrijfsuitjes Dag. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten is perfect voor de Nationale Bedrijfsuitjes Dag. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS ontdekkkingstocht is een tocht met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. Tijdens dit uitje, wat zeker als invulling kan dienen voor de Nationale Bedrijfsuitjes Dag, strijden teams tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van de stad leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
24 ico

Strand Sport en Spel

Een teamspel op het strand met een licht competitief karakter is ideaal voor de Nationale Bedrijfsuitjes Dag. Daarna lekker met z'n allen aan de borrel met een heerlijke BBQ.

Vanaf

€ 26,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 15 personen
 
28 ico

Teambuilding Outdoor

Ga de uitdaging met elkaar aan en word een topteam! Worden jullie geinspireerd door elkaar... Dan wordt de kracht van het collectief snel zichtbaar. De dag wordt afgesloten met een heerlijke bbq met een drankje er bij.

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Eigenlijk is voor het door jullie aangeboden programma maar één woord mogelijk : GEWELDIG !! We hebben genoten. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Jaap ( ik ben helaas zijn achternaam vergeten ), onze begeleider

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven