Bel ons088 - 800 8400

Om het kort samen te vatten: wij hebben een super dag gehad!!!!!
 
Wat betreft service: ik heb voornamelijk contact gehad met Jaap Dijkstra en ik kan niet anders zeggen dan dat hij erg vriendelijk en behulpzaam is geweest. Ik had met hem ook mondelinge afspraken gemaakt die ook keurig zijn nagekomen.
 
Wij zijn door Chris begeleid. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij het vreselijk leuk heeft gedaan. Hij is super vriendelijk, blijft op afstand als hij denkt dat dat gewenst is en is heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Mijn advies aan jullie: deze jongen houden!!!!!
 
Wat betreft de locaties, we zijn begonnen in stadscafe Broers. Hierover heb ik alleen te melden dat ze vreselijk gore toiletten hadden en bij de damestoiletten kon zelfs een deur niet op slot. Grand Cafe Carre heeft een goede keuze uit voorgerechten die ook nog eens erg smakelijk waren. Restaurant Beouf is erg goed bevallen en ondanks dat wij met een grote groep waren en dus best wel enigszins luidruchtig heb ik niet het gevoel gehad dat dat niet gepast was. Dit geldt tevens ook voor de andere eetgelegenheden. De hoofdgerechten waren smakelijk. De creme brulee en de huisgemaakte brownie waren niet te versmaden!
 
Achteraf hebben wij van verschillende mensen mailtjes gehad over de ontzettend leuke dag die iedereen gehad heeft. Vooral het competitie gerichte in combinatie met de gezelligheid van samen eten is in goede aarde gevallen.
 
Ik wil jullie organisatie dan ook heel veel succes toewensen en ik hoop in de toekomst zeker op nog een samenwerking.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Over de feedback kan ik heel kort zijn, het was een zeer geslaagd evenement. De begeleiding van Desiree was top alles (steps, eten, route en opdrachten) waren zeer goed geregeld en van uitstekende kwaliteit. Verder hadden we zeer veel geluk met het weer dit

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven