Bel ons088 - 800 8400

moorddiner bedrijfsuitje1

Het spannende Moordspel van Uitjes en Eten! De Barones, de beruchte Oostblok crimineel Vladimir, de Bewaker of misschien wel De Carrierevrouw? Kruip in een rol en probeer op sluwe wijze de moord op te lossen. Aan de hand van diverse alibi's kunnen jullie er achter komen wie de schuldige is! Leer elkaar goed kennen, houd elkaar in de gaten maar maak vooral ook plezier met elkaar.

Naast het Moordspel biedt Uitjes en Eten ook andere dinerspelen aan! Wat dacht u van bijvoorbeeld DinerSlag, Ik Hou van Holland, Minute to Win it of het Weerwolven diner? Kortom, van alles te kiezen op een van onze vele locaties in Nederland. Een avondvullend programma in combinatie met heerlijk eten en drinken. Ga voor de overwinning en neem de felbegeerde trofee mee naar huis. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat ieder moordspel of dinerspel een groot succes wordt!

Een selectie van onze dinerspelen staan hieronder beschreven. Klik hier voor een compleet overzicht van onze dinerspelen.

thumb moorddiner bedrijfsuitje2

Moordspel

Verrassend en afwisselend moordspel waarbij de moord wordt opgelost aan de hand van aanwijzingen en clues. Verkleed in passende kleding die het spel levendig maken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
96/15_ico

Weerwolven Diner

Moordspel waarbij de weerwolven, de burgers verslinden en de burgers, de weerwolven verbranden. Natuurlijk onderbroken door heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken. Iets heel anders dan een moordspel maar plezier staat garant!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Geen moordspel maar een dinerspel met andere spanningen! Dit uitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is! Net als het bij het moordspel, staat samenwerken en gezelligheid centraal.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Het dinerspel speelt zich af in een restaurant net als bij het moordspel alleen de inhoud is anders. Bij DinerSlag vormen muziek, film, doe- en denkopdrachten de basis. Het is een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Eigenlijk is voor het door jullie aangeboden programma maar één woord mogelijk : GEWELDIG !! We hebben genoten. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Jaap ( ik ben helaas zijn achternaam vergeten ), onze begeleider

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven