Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje walking dinnerMoordspel diner

Weer is iets heel anders! Een moordspel bij Uitjes en Eten! Denk hierbij aan het moorddiner maar ook aan het weerwolven diner. Spanning, uitdaging maar ook humor kenmerken deze moordspelen. Houd elkaar goed in de gaten en probeer de anderen te doorzien. Naast deze moordspelen, bieden nog meerdere dinerspellen aan. Wat dacht u van DinerSlag? Strijden in teams om de beruchte dinerspel bokaal. Of het Wij Houden van Holland dinerspel, de gezelligste quiz van Nederland in een combinatie van muziek, doe en denkopdrachten. Maar ook Minute to Win it is één van de mogelijkheden. Hierbij komen diverse korte behendigheidsspellen aan bod. De moord- en dinerspelen zijn door heel het land te realiseren. 

Geniet met elkaar van onze uiteenlopende programma's. Niet gewoon een diner, maar tussen de gangen door bijzondere entertainment. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk dinerspel een succes wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen het moordspel te boeken, dit zonder de catering. Wanneer u hiervoor kiest kunnen wij de spelprogramma's al vanaf €22,50 p.p. excl. BTW aanbieden. 

Hieronder een selectie van onze moordspelen en dinerspelen. Klik hier voor een compleet overzicht. 

thumb moorddiner bedrijfsuitje2

Moorddiner

Verrassend en afwisselend moorddiner spel waarbij de moord wordt opgelost aan de hand van aanwijzingen en clues. Verkleed in passende kleding die het spel levendig maken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
96/15_ico

Weerwolven Diner

Moordspel waarbij de weerwolven, de burgers verslinden en de burgers, de weerwolven verbranden. Natuurlijk onderbroken door heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit uitje is het tegenovertgestelde van het moorddiner spel! Bij Minute to Win it komen diverse behendigheidspelletjes aan bod Een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Dit dinerspel speelt zich af in een restaurant en is totaal anders dan het moorddiner spel. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Diverse spelrondes vinden plaats tussen de gangen door van het diner. Net zo veelzijdig als het Moorddiner spel maar verschilt van inhoud. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Magic Dinner

Magic Dinner Show

De Magic Dinner Show laat je versteld staan! Geen moorddiner spel maar laat jullie aan tafel betoveren door de magische wonderen die de goochelaar. En dat slechts op enkele centimeters afstand.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

 Ik vond de service, voorbereiding en begeleiding uitstekend!! Verder een prima ervaring en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen!

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven