Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Haarlem

De gezellig stad Haarlem is de ideale plaats voor een gezellig uitje! Via de arrangementen van Uitjes en Eten komt u in aanraking met diverse activiteiten met verschillende tussenstops. Deze stops zullen zijn in de sfeervolle restaurants van Haarlem die Uitjes en Eten u te bieden heeft. Perfect voor een gezellig uitje in Haarlem.

Haarlem is rijk aan bezienswaardigheden en daarom uitstekend geschikt als stad voor de invulling voor jullie uitje. Heerlijk wandelen door de stad met diverse doe- en denkopdrachten zoals bij Wie is de Rat? Of liever een gezellig diner met spelrondes die gespeeld worden vanaf groot scherm zoals de PubQuiz? Het is aan u! Onze begeleiders zorgen er ten alle tijden voor dat u heerlijk kan genieten en het uitje in goede banen verloopt.

Bent u op zoek naar een leuk uitje in Haarlem? Bekijk onderstaand de verschillende mogelijkheden. Voor een compleet overzicht, kijk hier.

Budget Uitje

Budget Uitje in Haarlem

Kies één van onze leuke uitjes in Haarlem en eindig in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly in Haarlem

Leuke variant op het klassieke bordspel in Haarlem! Aan de hand van het bord en een plattegrond loop je door de stad om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten en drinken kenmerken dit uitje.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit uitje in Haarlem met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner in een sfeervol restaurant in Haarlem.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City door Haarlem

Een uitdagend uitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Haarlem op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
StadsGamen

StadsGamen in Haarlem

Een interactief uitje door Haarlem waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend uitje door Haarlem waar jullie in teamverband Haarlem gaan verkenenn! De Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Het dinerspel speelt zich af in een sfeervol restaurant in Haarlem. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
6 ico

Crazy 88 in Haarlem

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u Haarlem en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken! Een leuk uitje vol met plezier!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Onze dag in Deventer is bijzonder goed bevallen. De begeleidig van Jelle was uistekend, het weer was goed, het eten prima en de deelnemers (collega's) waren zeer tevreden. Kortom een zeer geslaagde dag.

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven