Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Den Bosch

Uw groepsuitje Den Bosch? Uitjes en Eten vindt Den Bosch een van de gezelligste steden van Nederland. Met haar enorm leuke cafe´s en restaurants heerst er een zeer gezellige sfeer. Daarnaast heeft deze moderne stad schitterende stadsparken en verder een rustige uitstraling. De perfecte plek voor een uitje zoals The Ball, Bikken en Klikken of misschien wel Escape in the City?

Geniet tijdens uw groepsuitje van de prachtige schilderwerken van Jeroen Bosch, van de rijke geschiedenis of gewoon van een heerlijke Bossche Bol. Wij verzorgen uw groepsuitje Den Bosch tot in de puntjes. Van ontvangst tot afsluiting en van de leukste spelprogramma's tot de lekkerste catering.

Uitjes en Eten zorgt ervoor dat al uw wensen worden vervuld. Bent u op zoek naar een teambuildingsuitje, of misschien wel naar een leuke workshop. Wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt. Bovendien staan plezier en lekker eten en drinken centraal.

Hieronder een selectie van onze groepsuitjes Den Bosch. Op zoek naar een ander uitje in Den Bosch? Kijk dan hier.

Wie is De Rat?

Wie is De Rat? in Den Bosch

Spannend groepsuitje in Den Bosch waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Een leuke groepsuitje door Den Bosch met doe- en denk opdrachten en daarnaast nog spannende fotografieopdrachten waarbij de teams strijden om de Bikken en Klikken trofee. Een perfect groepsuitje in Den Bosch.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is hét groepsuitje van Nederland!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
13 ico

Steps In The City

Groepsuitje waarbij jullie in teams per step de stad gaan verkennen. Dit doen jullie door het uitvoeren van diverse doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet tussendoor van heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
7 ico

Dinerslag

Dit groepsuitje speelt zich af in een restaurant. Met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is het een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
8 ico

Wij houden van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse groepsuitje van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
9 ico

GPS Tocht

GPS ontdekkkingstocht is een groepsuitje met doe- en denkopdrachten in combinatie met eten en drinken. De teams strijden tegen elkaar, gewapend met een digitale camera en natuurlijk de GPS die jullie langs de mooiste plekjes van de stad leidt.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie door de Den Bosch om zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te maken. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad komen aan bod tijdens dit groepsuitje!

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Typisch Den Bosch

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Den Bosch en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag den bosch

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren, het liep vanaf het begin al heel flexibel, want het aanpassen van de verschillende restaurants was geen enkel probleem. De ontvangst en begeleiding van het programma Bikken en Klikken door Roy Boersma

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven