Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Delft 3Een onvergetelijk groepsuitje organiseren in Delft? Uitjes en Eten organiseert voor u een leuk en origineel afdelingsuitje met veel plezier! Wij bieden originele uitjes, arrangementen en activiteiten in combinatie met professionele begeleiding en heerlijk eten, allemaal in de sfeervolle omgeving van het gezellige Delft. Denk hierbij aan een stadsuitje zoals Levend Monopoly of juist het dinerspel Wij Houden van Holland. Waar u ook voor kiest, het wordt sowieso een groot feest. Al jarenlang verzorgen wij de meest diverse groepsuitjes in alle denkbare samenstellingen. Met al onze ervaring, kennis en enthousiasme maken wij van uw groepsuitje in Delft een topuitje!

Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als Delft Kennisstad met als slogan Creating History.

Bent u op zoek naar een leuk groepssuitje in Delft? Kijk hieronder voor een selectie van de leukste groepsuitjes.

6 ico

Crazy 88

Via dit supergekke en originele groepsuitje met filmopdrachten in teamverband ontdekt u de binnenstad van Delft en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze leuke stadsuitjes voor de invulling van jullie groepsuitje. Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It in Delft

Dit groepsuitje met diverse behendigheidspelletjes is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner in Delft.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend groepsuitje in Delft waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste groepsuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief stadsontdekkingsspel waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten. Zeer geschikt als groepsuitje in Delft!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb moorddiner bedrijfsuitje2

Moorddiner

Verrassend en afwisselend moorddiner spel waarbij de moord wordt opgelost aan de hand van aanwijzingen en clues. Verkleed in passende kleding die dit groepsuitje levendig maken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond als invulling van jullie groepsuitje inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 Voor een selectie al onze groepssuitjes en andere arrangementen in Delft, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Delfts

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Delft en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag delft

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het allemaal erg naar onze zin gehad, leuke opdrachten en goed eten. De collega's vonden het allemaal erg leuk en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie en mochten

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven