Bel ons088 - 800 8400

Bedrijfsuitje Breda

Op zoek naar een gezellig groepsuitje in Breda? Uitjes en Eten regelt het voor u. In de prachtige stad, waar tal van mooie historische monumenten zijn te vinden, wordt uw groepsuitje Breda een daverend succes. Van dinerspel tot workshop, van Stad en Park tot Vrijgezellenfeest. Waar u ook voor kiest, een feest wordt uw groepsuitje in Breda zeker! De binnenstad van Breda is zelfs verkozen tot beste binnenstad van Nederland. In geen enkele stad kunt u beter terecht voor uw groepsuitje.

Vele van onze uitjes vinden plaats in het prachtige centrum van deze stad waardoor u de mooiste plekjes ontdekt. Met zijn singels, gezellige restaurants en historische monumenten is Breda de stad voor spellen als Levend Monopoly of Crazy 88, maar ook zeker voor de leukste GPS tochten.

Hieronder vindt u een selectie van onze groepsuitjes Breda. 

10 ico

Levend Monopoly

Leuke variant op het klassieke bordspel! Aan de hand van het bord en een plattegrond lopen jullie door de stad om tijdens dit groepsuitje zoveel mogelijk straten en kleuren compleet te krijgen. Stations, kanskaarten en lekker eten in de stad.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 20 personen
 
Minute To Win It

Minute To Win It

Dit daverende en spannende groepsuitje bestaat uit diverse behendigheidspelletjes. Het is een combinatie van spanning, concentratie, durf, plezier en humor! Samenwerken en elkaars kwaliteiten goed benutten. Dit allemaal afgewisseld met een heerlijk diner.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Op een informele manier Breda verkennen? Een groepsuitje waarbij jullie door de stad wandelen en diverse doe- en denk opdrachten uitvoeren. De teams strijden tegen elkaar om de Bikken en Klikken trofee.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
Wie is De Rat?

Wie is De Rat?

Spannend groepsuitje waarbij jullie in teamverband de Breda gaan verkennen. Maar let goed op! De Rat zorgt voor spanning, list en bedrog. Werk met je team samen om er achter te komen wie de rat is.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb stratego levend

Levend Stratego

Dit bordspel komt tot leven tijdens dit strategische groepsuitje waarbij het vinden van de vlag zorgt voor sluwe tegenstanders en spanning. Werk met je team samen om er achter te komen waar de vlag verstopt is.

Vanaf

€ 32,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5,5 uur
Vanaf 30 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Geketend met handboeien door de stad en op zoek gaan naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Dat is dit spannende groepsuitje in Breda. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb bedrijfsfeest6

Fun en Feest

Fun en Feest is een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest! Een perfect groepsuitje waar teambuilding centraal staat.

Vanaf

€ 89,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 8 uur
Vanaf 30 personen
 
13 ico

Steps In The City

Jullie gaan Breda op de step verkennen door middel van verschillende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet samen van die groepsuitje die gecombineerd wordt met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 37,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personenVoor een selectie al onze groepsuitjes en andere arrangementen in Breda, klik hier.

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

Echt Bredaas

Naast onze eigen unieke concepten kunt u bij Uitjes en Eten ook terecht voor typische activiteiten in Breda en de omgeving. Klik op de vlag voor de verschillende mogelijkheden

vlag breda

 

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren, het liep vanaf het begin al heel flexibel, want het aanpassen van de verschillende restaurants was geen enkel probleem. De ontvangst en begeleiding van het programma Bikken en Klikken door Roy Boersma

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven