Bel ons088 - 800 8400

bedrijfsuitje personeels uitje

UitjesenEten.nl is het evenementenbureau voor leuk, betaalbaar en goed georganiseerd goedkoop bedrijfsuitje. Een workshop, sportief uitje of toch een dinerspel? Wanneer u zelf de catering verzorgt verzorgen wij u spelprogramma al vanaf €22,50 excl. BTW. Dat is nog eens goedkoop! Ons bedrijfsuitjes zijn ook te boeken in combinatie met heerlijk eten en drinken. Jullie kunnen kiezen uit verschillende cateringsvormen met voor ieder budget wat wils.

Wij zijn landelijk actief en daarom is een goedkoop bedrijfsuitje bij u in de buurt voor ons geen probleem. Naast onze originele stadsuitjes organiseren we ook sportieve strandactiviteiten langs de Nederlandse kust. Houdt u meer van rust, ruimte en natuur dan zijn onze bos activiteiten een ideale uitvalsbasis. Voor een goedkoop bedrijfsuitje bent u bij ons aan het goede adres. 

Bent u op zoek naar een leuk maar ook goedkoop bedrijfsuitje? Onderstaand een aantal mogelijkheden. Kijk hier voor een compleet overzicht. 

Budget Uitje

Budget Uitje

Een goedkoop bedrijfsuitje waarin jullie zelf het middagprogramma mogen kiezen! Welk spel door de stad sluit het beste aan bij jullie groep?  Sluit de dag af met heerlijk eten en drinken in een sfeervol Italiaans restaurant.

 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
3 ico

Bikken en Klikken

Bikken en Klikken is een goedkoop bedrijfsuitje waarbij jullie een wandeltocht door de stad maken en daar diverse doe- en denk opdrachten uitvoeren. Jullie strijden in teams tegen elkaar om de felbegeerde Bikken en Klikken Trofee. 

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
11 ico

Pubquiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer. Dat is het goedkope bedrijfsuitje de PubQuiz. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is maar waar plezier voorop staat.

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb escape klein

Escape In The City

Een spannend spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Een goedkoop programma wat gekenmerkt wordt door inventief zijn, samenwerken en plezier maken. 

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 
38 ico

Workshop Boogschieten

Een workshop vol spanning en heerlijk in de buitenlucht! Een goedkoop uitje voor jong en oud! Maak kennis met een pijl en boog en leer de beginselen van het Boogschieten. Na de introductie beginnen we aan het finalespel.

Vanaf

€ 14,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 1,5 uur
Vanaf 12 personen
 
thumb Untitled 1 copy

Workshop Videoclip Maken

Gezellige en veelzijdige workshop voor de hele groep. Creëer de meest grappige, gezellige en sfeervolle videoclip voor het beste en persoonlijkste resultaat! Een goedkoop bedrijfsuitje met een blijvende herinnering.

Vanaf

€ 24,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 3,5 uur
Vanaf 15 personen
 
StadsGamen

StadsGamen

Een interactief en goedkoop bedrijfsuitje waar in teamverband wordt gezocht naar verborgen klikopdrachten via de GPS, jullie krijgen opdrachten via SMS en voor onderweg nog diverse doe- en denkopdrachten.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
 

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Uitjes en Eten?

Kijk dan hier voor onze openstaande vacatures!

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij zijn ontzettend tevreden over het programma Wie is de Rat, helemaal top. Ik ben goed op de hoogte gehouden via de mail. Het eten was goed en iedereen vond de begeleider (Robert) erg leuk en spontaan! Ik heb al aan mijn schoonzus

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven