Bel ons088 - 800 8400

Goede doelen

Wij van UitjesenEten.nl geloven dat wij door middel van onze bedrijfsuitjes een positieve invloed op de maatschappij kunnen hebben. Naast het organiseren van evenementen en bedrijfsuitjes,  proberen we samen een balans te vinden tussen people, planet en profit. Wij ondertsteunen verschillende goede doelen die dicht bij onszelf staan en die zorg dragen aan een betere samenleving.

U kunt meedoen!

Bij boeking van uw bedrijfsuitje krijgt u de mogelijkheid om een extra bijdrage van € 2,50 p.p. per programma te leveren. UitjesEnEten.nl verdubbelt uw bijdrage en stort dit bedrag op rekening van het goede doel van uw keuze.

Hoe werkt het?

Hieronder ziet u de twee goede doelen die wij ondersteunen. Bij boeking van uw bedrijfsuitje vragen wij u om een vrijwillige bijdrage van € 2,50 p.p te leveren. U kunt uit één van de doelen hieronder uw keuze maken. Na uw evenement of bedrijfsuitje krijgt u van ons een aparte factuur voor uw donatie, wij verdubbelen het bedrag en storten het op rekening van het door u gekozen goede doel.

Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport

Nieuwe_Logo_februari_20111

Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan, want sport heeft een positief effect op het herstelvermogen.

Klik hier voor de website van Tegenkracht.

WereldOuders

De rechten van het kind hoog in het vaandel, streeft WereldOuders naar een betere toekomst voor kansarme kinderen. WereldOuders heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren.

Klik hier voor de website van Wereldouders.Klik hier voor de website van Wereldouders.

Meest populaire uitjes

Escape in the City

Escape in the City

Een hilarisch spel waarbij het hele team geketend met handboeien door de stad op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
App in the City

App in the City

Ga op zoek naar de rijkdommen in de binnenstad van jullie favoriete stad. Dit doen jullie aan de hand van de speciaal ontwikkelde Uitjes en Eten App. Ontdek de verborgen opdrachten en laat je verrassen op deze interactive ontdekkingstocht!

Vanaf

€ 27,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Escape Diner

Escape Diner

'Escapes' zijn dé rage van dit moment. Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en criptische aanwijzigingen om te 'ontspannen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
PubQuiz

PubQuiz

Super gezellige avond met hilarisch teamspel in pubsfeer inclusief lekker eten en drinken. Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!

Vanaf

€ 22,50

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Wij Houden Van Holland Dinerspel

Wij Houden Van Holland Dinerspel

Het gezelligste doldwaze Hollandse teamspel van Uitjes en Eten. Voor jong en oud, vindt plaats in een goed restaurant met heerlijk eten en drinken.

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen
Crazy 88

Crazy 88

Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdekt u de stad en het eten en drinken is natuurlijk perfect verzorgd. Trek de overwinning over de streep door goed samen te werken!

Vanaf

€ 25,00

excl. BTW p.p.
Ongeveer 5 uur
Vanaf 12 personen

klantbeoordelingen

Uitjeseneten
scoort
9.2
van
10
sterren, gebaseerd op
349
reviews.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Het was een erg geslaagde dag; 30 juni! Voor zover ik gehoord heb heeft iedereen zich erg vermaakt met het Ik Hou van Holland spel. Het eten was goed, en in combinatie met het spel ook leuk. Alles namen jullie

...

Veelgestelde vragen

Uitje voor een goed doel

Uitjes en Eten ondersteunt 2 goede doelen. Help ook met € 2,50 p.p. per programma. Uitjes en Eten verdubbelt uw bijdrage!

logo_tegenkracht  logo_wereldouders

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven