Bel ons088 - 800 8400

Goede doelen

Wij van UitjesenEten.nl geloven dat wij door middel van onze bedrijfsuitjes een positieve invloed op de maatschappij kunnen hebben. Naast het organiseren van evenementen en bedrijfsuitjes,  proberen we samen een balans te vinden tussen people, planet en profit. Wij ondertsteunen verschillende goede doelen die dicht bij onszelf staan en die zorg dragen aan een betere samenleving.

U kunt meedoen!

Bij boeking van uw bedrijfsuitje krijgt u de mogelijkheid om een extra bijdrage van € 2,50 p.p. per programma te leveren. UitjesEnEten.nl verdubbelt uw bijdrage en stort dit bedrag op rekening van het goede doel van uw keuze.

Hoe werkt het?

Hieronder ziet u de twee goede doelen die wij ondersteunen. Bij boeking van uw bedrijfsuitje vragen wij u om een vrijwillige bijdrage van € 2,50 p.p te leveren. U kunt uit één van de doelen hieronder uw keuze maken. Na uw evenement of bedrijfsuitje krijgt u van ons een aparte factuur voor uw donatie, wij verdubbelen het bedrag en storten het op rekening van het door u gekozen goede doel.

Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport

Nieuwe_Logo_februari_20111

Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan, want sport heeft een positief effect op het herstelvermogen.

Klik hier voor de website van Tegenkracht.

WereldOuders

De rechten van het kind hoog in het vaandel, streeft WereldOuders naar een betere toekomst voor kansarme kinderen. WereldOuders heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren.

Klik hier voor de website van Wereldouders.Klik hier voor de website van Wereldouders.

zoeken

contact

E-mail: info@uitjeseneten.nl

telefoon088 - 800 8400

Event op Maat?
Neem contact op.

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Soort Uitje

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste uitjes in uw e-mail en meld u aan voor de niewsbrief.

Adviseer mij!

Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

ADVISEER MIJ

Referenties van klanten

Wij hebben het allemaal erg naar onze zin gehad, leuke opdrachten en goed eten. De collega's vonden het allemaal erg leuk en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie en mochten

...

Veelgestelde vragen

WINNAAR JONG MKB

award-mkbWij zijn Super Trots met de winst van deze belangrijke landelijke award.

Lees meer

naar boven